0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne gerek var ? artık herkezde akıllı telefon var, Yandex MAP uygulamasını yükleyin olsun bitsin, hem türkçe hem türk üretimi hemde yol tarifi gidilecek mesafe hemde trafik durumunu anlık olarakö veriyor zaten bu vidyoda gösteriliyor mesela, yeşil yerler açık , kırmızılar yoğun trafik , turuncularda orta halli Android Yandex Maps App Review
Ama abi bahsedilen ürün sağa git sola git vs gibi telden zor oluyor haliyle. Hem daha güvenli.
Biri ücretli biri ücretsiz sanırım..Ücretsiz olan terciğim olur tabiki..
Paylaşım için teşekkür ederim..Güzel bir uygulama..Bu yandex kendini aştı
Abi kotayı yer bitirir ama internet bağlantısı her şekilde gerek miyormu?Yandex konusunda hem fikirim.
internet bağlantısında sadece yol trafik bilgisini alıyor harita zaten yüklü, kotayı aman aman yemiyor yani çok az bişey, aslında asıl GPS uydusunu kullanarak çalışıyor
Abi Ankaraya gitsen ne kota kalır ne bir şey. Fatura alır başını yürür valla ama şimdi baktım Yandexe hakkaten çok iyi.
Guzelmis buradada ben Toyotanin Smart G-Book'u var onu kullaniyorum trafik bilgisi icin
onuda indireyim hemen akşama denerim
Abone olman lazim. Tr versiyonu yok sanirim.
nasıl nereye abone olucaz ? TR versiyonu yok sa o iş yaş bangkok versiyonumu var ?
Tayland versiyonu var bide bir kac ulke daha var. Yillik 30 dolar ama bana cekiliste cikti bangkok motorshow'da