0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada Sercan dikkat edersen o yaris en boş yaris direksiyon ve vites topuzu plastik, gri kaplama hiç yok , ön logo altında krom çıta yok, sis yuvaları boş hatta arka siside yok dümdüz vs vs ama aynalar elektrikli , navigasyonlu ekran vs vs var ne ayak ya bunlar bu arada orta konsol öyle hemen çıkmıyor arkada bardak tutucuların birinin içinde 10 luk somun var lokma ile onu sökmek gerekiyor
Aslında buna yakın ama daha estetik bir şey aradım ben hep.. El frenini sık sık kullanan biri olarak herhalde beceremem bu kolçağı kadırıp el frenine ulaşmayı falan..
Daha estetik bir şey diye yazmıştım ama dikkat etmedin sanırım abicim Yine küçük bir araba modelinde görmüştüm kafamdaki şeyi ama hatırlamıyorum hangi modeldi.. Yine el frenin olduğu yerden başlayarak geliyordu, üzeri kumaş ya da deri ve koltuğa çok yakındı. Koltukla el freni arasında kalıyordu diyebiliriz.
Bu kolçağa alıştı mı eksikliği acayip rahatsız ediyor. Gayet güzel olmuş ellerine sağlık, cuk oturmuş.
Yarisimdeki eksikleri yavaş yavaş gidermeye başladım , sis bölümüne DRL gündüz farı , torpidoya aydınlatma, bagaja led aydınlatma derken sonunda sıra kol dayamaya geldi servisin yine herzamanki gibi abartılı kol dayama fiyatına (520TL) alternatif arıyordum internetten birsürü kol dayama inceledim ancak canlı görmeden sıpariş vermek istemiyordum yerine uyacakmı oturacakmı vs derken , pazar günü arabayı yıkatayım iç dış diye çıktım ve evimin yakınlarında yeni açılan yıkamacıya gitim, yakama esnasında dükkanı inceklerken 2 tane dandik kol dayama gördüm ve armster yokmu dedim, depoda var diyip çıkartı baktım tam istediğim gibi ve araca cuk oturacaktı ufak bir kesme işlemi yapmak gerekiyordu ayağına ve yerine tam oturacaktı, bu nedenle montajı kendim yaptım çünkü yıkamacı matkapla sac vidası ile vidalayalım dedi tabi çakma işleri sevmiyorum, kol dayamayı alıp eve geldim el freninin üzerine gelen kısmı dremel ile kestim güzelce , deliklerini açtım hazırladım, daha sonra aracın orta konsolu vites çevresini komple söktüm ve orta konsol dışarda iken rahat rahat montajını yaptım Orjinal gibi oldu aşağıdaki vidyonun 3:49 sn sinde orta konsolun nasıl söküldüğüne bakmıştım Blu-ray版 ヴィッツ(KSP130)メンテナンスDVD ダイジェスト外装編&内装編
Mesut Bey; paylaşım için teşekkürler. İnanın yaptığınız ve bahsettiğiniz çalışmaların hepside benim de aklımın bir kenarında. Bagaj, Torpido aydınlatma, arka koltuklar tepe aydınlatması ve de orta konsol. Aydınlatma ile ilgili yapmış olduğunuz uygulamaların fotoğrafı var mıdır acaba?
merhaba aynı kolçaktan bende taktırmıştım.ama hiç aklıma gelmedi resim çekmek .bir ara resmini çeker eklerim. ekledıgınız vıdeodakı yarise dıkkat ettımde bu araçta devır saatı yok devır saatı olmayan yarısler 1.0 olanları dıye bılıyorum ve bu araçlarda sadece düz vites seçenegı vardı .yenimi cıktı yoksa benmı yanlış bılıyorum araç otomatık ama ekranda buyuk model sanki teyp