0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acemilik yaşadığımı hatırlamıyorum. araba üzerinde panik atağım tutar. aracı kendim kullanmadıgımda ya karnıma agrılar girer yada şöföre ızdırap olurum. genelde yan koltukta oturmam.
Fatihte oturuyorduk ve okuduğum okulda fatih ilköğretim okuluydu. Fatih camisinin hemen yanında.
Şu yazıyı okuyunca aklıma biri geldi ama boş verin konu dağılmasın .
dagıtalım dagıtalım
Serdar madem dağılsın diyorsun dağıtak az bir şey . Lisede ilk günlerimiz her derste hocalarla tanışıyoruz . İlk beden eğitimi dersi haliyle herkes hocayla sırayla tanışıyor . Bir arkadaş başladı . Fatih mahallesinde oturuyorum , fatih ilk öğretim okulundan geldim adım fatih derken hoca dur dedi ardından tamam anladım senin ananın adı da fatih babanın adı da fatih dedi . Arkadaş ne derse beğenirsin yok hocam sadece dedemin adı fatih dedi hocayla birlikte bütün sınıf gülmekten kriz geçirdik .
Fiyat palio araç vardı,bir kıza bakayım derken kaldırım a çıktım..Araç ne ileri ne geri arka tekerler nerdeyse havada neyseki yoldan geçen 3-5 arkadaşla sağolsunlar,aracı kaldrımdan kaldırarak indirdik..
Ehliyet almadan çok önceleri patinajla kalkıyordum sürekli Elfreni çekili halde kalkma deneyimimde oldu