0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar. 25-28 bin TL civarında bir bütçem var(30 u zorlarım) ve aracımı değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz benim için önem arz etmektedir. Ben alacağım araçta olmasını istediğim özellikleri yazayım.1- Özellikle Otomatik vites olacak(ayrıca hız sabitleyici olması tercihim çünkü genelde uzun yol yapan biriyim 3 saatten sonra ayağım kitleniyor artık )2- Lpg'ye uyumlu olacak(zira bu zamanda benzine gücüm yetmez)3- Yaşım 26 ve sedan bir araca biniyorum(memur arabası) ama gençlik gitmeden Hb aracında tadına bakmak istiyorum.4- 2004-2005 üstü ve 100bin km'yi geçmeyen5- Aracın piyasasının olup olmaması önemli değil aracı benimser isem 4-5 yıl binerim. Üzerinde durduğum araçlar Mazda3(ama bu araçlarda hız sabitleyici yok) , Astra H kasa( bunlarda da otomatik şanzımanın sorunlu olduğu yönünde söylentiler var ne derece doğrudur bilmiyorum. Kazasız keyifli sürüşler. Uyarı : Herkes ilk etapta eminim ki Auris diyecektir. O zaten cepte TOYOTA dışında önerebileceğiniz bir araç varsa ve nedenlerini yazarsanız memnun olurum.
Hikmet cevabın için teşekkür ederim. Avensis olursa kmsi dediğin gibi önemli değil ama Avensis tercihimi yaş biraz daha ilerlesin aileyi büyütelim sonra kullanırım Şuan güncel kasaları çok hoşuma gidiyor ilerde ilk seçimim ondan yana olacaktır.
Avensis de 2.0 dısında otomatik ve cruıse olanı var mıdır ? Executıve Elegant alıcaksın ona da tup uydurmak sıkıntı zaten Sen en ıyısı 2006 Corolla Sol AT alıp tupu de taktırıp sunroof,cruıse ve otomatık vıtes keyfını cıkartıcaksın
cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. bugün sahibinden de araştırdım 2007 auris elegant piyasası 28den başlıyo gibi temiz birşey düşmez mi dersiniz? bir de astrayı nasıl bilirsiniz bahsettiğim fiyatlara alınabilecek bir araç gibi.Alper bey sizin aracınız neydi bu arada?