Gönderen Konu: Egsoz emisyonumuz ve muayne  (Okunma sayısı 997 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Egsoz emisyonumuz ve muayne
« : Kasım 19, 2012, 16:31:40 »
Geçen hafta geçemediğimiz muayne kağıtlarına bakıyordum baya güzel sebepten geçememişiz :)

Sol ön teker bilyasında çok fazla boşluk varmış. Haklılar dönüşler tam tur döndürünce gaza sonuna kadar kökleseniz de bir yığılma oluyor. -> Ağır kusur

Sinyal renkleri farklıymış -> Hafif kusur. (Buda sadece sağ ön farklı onuda fantezsine ben soymuştum turuncu yerine sarı yanıyor :lol: )

Far ayarı bozukmuş hatta yönü hatalıymış nasıl birşeydir bu ? -> Hafif kusur

Lastik derinliği 2.4 mm kusur bile yok normalde 3 mm değil mi ? Çok özür diliyorum kağıtları aldım geldim lastikler eskimiş -> Hafif kusur

Lastikler yüzey çatlamaları mevcut -> Hafif kusur

Birde tabi hafif kusur olarak arka camlara film çektim 1 numara ona laf etmişler nasıl sinirlendim allahtan babam kalsın dedi :lol:

Sis farının ayarı var mı ? Onunda ayarı bozukmuş -> Hafif kusur

Veeee en can alıcı olay ;

Egsoz emisyon değeri maximum çıkabilecek değer yani sınır (rölantide) 3.500  bizimki 0.010 143 000 kmde bir araç için beklenmeyecek performans en azından ben 1 .000 civarlarında bekliyordum ki baya sağlıklıymışız baya sevindirik oldum :) KUSURSUZ, ÖLÇÜM ONAYLANDI, PUL VERİLDİ :)

Muayne yazılarını nelerden sorun çıktığını göstermek için yazdım lazım olanlar yardımcı olması için :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Egsoz emisyonumuz ve muayne
« : Kasım 19, 2012, 16:31:40 »