Gönderen Konu: COROLLA & AURİS TAKASI  (Okunma sayısı 1302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
COROLLA & AURİS TAKASI
« : Kasım 17, 2012, 18:54:43 »
TCT Dostlarım bu benzin pahalılığı artık tak etti canıma ....Benim tam otomatik corolla 8lt yakıyor şehiriçi havalar iyice soğuduğunda 9lt yakacak şehir içi  en iyisi dedim ikinci el bir dizel mmt ile takasa gireyim bir tane buldum 2010 auris com.ext.mmt dizel km:65000 fiyatı 39500 rengi siyah....Benim körolla 2010 comfort otm füme 29000 km (orjinal suriya jantlı).....Dostlarım acaba takasa girsemmi? kaybım olurmu ? artıları eksileri ne olur?takasta nelere dikkat etmeliyim? şimdiden saygılarımı sunuyorum teşekkürederim..... 
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

COROLLA & AURİS TAKASI
« : Kasım 17, 2012, 18:54:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Re: COROLLA & AURİS TAKASI
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2012, 19:00:41 »
Tam otomatikten mmt ye gecince cok dikkat etmen lazim. Mmt nazli bir sanzuman. Ben olsam tup taktirip binerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA & AURİS TAKASI
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2012, 19:00:44 »
Sizin yerinizde olsam kendi aracıma LPG taktirir binerdim.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2012, 19:08:17 »
aynen lpg en mantıklısı....
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 17, 2012, 20:50:03 »
Takas düşündüğünüz Auris'in km sizin aracınızdan oldukça fazla ve mmt vites problemli üstelik bagaj hacmi de aracınızdan oldukça daha az takasa hiç girmeyin derim kaybınız da olur üste para almayacaksanız. İkinci elde de Corolla daha kolay satılacaktır. Bence de Lpg taktırın ve kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2012, 22:46:45 »
Takas düşündüğünüz Auris'in km sizin aracınızdan oldukça fazla ve mmt vites problemli üstelik bagaj hacmi de aracınızdan oldukça daha az takasa hiç girmeyin derim kaybınız da olur üste para almayacaksanız. İkinci elde de Corolla daha kolay satılacaktır. Bence de Lpg taktırın ve kullanın.
abi auris hem dizel hem donanım olarak ta coö.extra donanımı corollanın comfort donanımından daha üstün.Üste tolga beyın eklemesi lazım.Ama arabayı sevıyorsa uzun yıllar kullanacaksanız tüp taktırın.Lpg tektırıp 5,000 km sonra satarsanız sattıgınız kişiye büyük iyilik yapmış olursunuz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2012, 14:42:13 »
Arkadaşalar cevaplarınız için çok teşekkürederim biraz geç oldu işten güçten anca vakit buldum....Sonuç olarak corolla ile yola devam kararı aldım...
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK