Gönderen Konu: Eskişehir Vali Ali Fuat Güven Bulvarı düz yolda dün geceki kaza..  (Okunma sayısı 1643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
http://www.sondakika.com/haber/haber-otomobil-tir-in-altina-girdi-4097006/

Bizim oturduğumuz cadde genelde yazın yarış pisti olur ambulans yolu olduğu için malesef yavaşlatıcı hiçbirşey koyamıyorlar sonuçta bu işte...Arkadaşım yanındaydı anlattığı kadarıyla tırın dorsesine direk girdikleri için suratlarındaki kemikler kırıldığından dolayı suratları dümdüz olmuş allah rahmet eylesin.. Kimse şu alkollü halde direksiyona geçmese ne güzel olurdu..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
http://www.sondakika.com/haber/haber-otomobil-tir-in-altina-girdi-4097006/

Bizim oturduğumuz cadde genelde yazın yarış pisti olur ambulans yolu olduğu için malesef yavaşlatıcı hiçbirşey koyamıyorlar sonuçta bu işte...Arkadaşım yanındaydı anlattığı kadarıyla tırın dorsesine direk girdikleri için suratlarındaki kemikler kırıldığından dolayı suratları dümdüz olmuş allah rahmet eylesin.. Kimse şu alkollü halde direksiyona geçmese ne güzel olurdu..

Ercüment çok kötü çarpmış . Allah rahmet eylesin . Ah birde bu görüntülerden ders alınsa çok güzel olur . Herkes bana bir şey olmaz düşüncesiyle davranıyor ama kaza bir anlık . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ercüment çok kötü çarpmış . Allah rahmet eylesin . Ah birde bu görüntülerden ders alınsa çok güzel olur . Herkes bana bir şey olmaz düşüncesiyle davranıyor ama kaza bir anlık . :(

Abi saat 12:30dan neredeyse 02:30a kadar arabayı ve adamları çıkartmaya uğraştılar ben 3e doğru yattım araçlar hala oradaydı :/ Kimse ders almıyor abi sonuçlarını düşünmeden içiyorlar hadi içtin evine taksiyle dön yada içmeyen bir arkadaşın seni eve bıraksın yok ama herkes çok erkek ya sonuçlarına da katlanıyorlar geride kalanlarda katlanmaları için zorluyorlar..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Abi saat 12:30dan neredeyse 02:30a kadar arabayı ve adamları çıkartmaya uğraştılar ben 3e doğru yattım araçlar hala oradaydı :/ Kimse ders almıyor abi sonuçlarını düşünmeden içiyorlar hadi içtin evine taksiyle dön yada içmeyen bir arkadaşın seni eve bıraksın yok ama herkes çok erkek ya sonuçlarına da katlanıyorlar geride kalanlarda katlanmaları için zorluyorlar..

Aynen Ercüment . Herşeyi geçtim hiç suçu olmayan insanlarda ceremesini çekiyor . O tırın arkasında biri duruyor olsaydı oda yok yere gidecekti . Nitekim hiç suçu olmayan insanlarda trafik kazalarında can veriyor .

Neyse biz kendi üstümüze düşenleri yapak gerisi Allah'a kalmış .

En basit örneği Acun ılıcalı adam bütün ailesini trafik kazalarında kaybetmiş kendi de bir kaç trafik kazasında yaralanmış ama yinede hız benim zaafım diyor ve hız yapıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Cok fena carpmis gercekten.
Dun gece bende eve donerken bir kaza gordum kazanin detaylarini goremedim taksideydim bide etrafi cok kalabalikti ama 5-6 tane ambulance vardi. Eglenceye cikinca bin taksiye git pasa pasa gez, ye, ic, eglen bide ne park derdin var ne polis kontrolu derdin var ne kaza derdin var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ''İTİBAR'',İleti veya alkış ile kazanılmaz !!!
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
Yazık ya..Allah rahmet eylesin ve geçmiş olsun..Yakınlarına ALlahtan sabır diliyorum..
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”