0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili forum üyeleri,dün akşam evimin park yerindeki 2011 Corollamın sol dikiz aynasını insanlıktan nasibini almamış biri veya birileri güç uygulayarak araca paralel dışa doğru açmışlar.(teknoloji özürlü olduğumdan resim koyamadım).önce elektikli buton ile içten eski haline getirmeye çalıştım,olmadı.daha sonra elle,aynanın konumunu araç gövdesine dik duruma getirdikten sonra kumanda ile ayarladım ancak ayna en ufak rüzgarda dahi oyayacak şekilde hareketli idi.Çok canım sıkıldı.araba ile bir yere gitmem gerekiyor idi.gittim aracı stop ettim.2 saat sonra tekrar aracı çalıştırdığımda ayna kendiliğinden hareketlendi.ve yerine oturdu. şu an için sabit ve herhangibir anormallik gözükmüyor.sizlere sorum şu: böyle bir olayla karşılaşan oldumu.? veya şu an ayna mekanik olarak zorlamadan dolayı zarar görmüşmüdür? varsa böyle bir durum, aracın garantisi devam ediyor,servis devreye girermi yoksa kaskom var, görüşleriniz benim için çok değerli.şimdiden teşekkür ederim.
Mahmut bey teşekkür ederim.herhangibir korku veya endişe yaşamadım,ancak benim öğrenmek istediğim aynada mekanik bir hasar oluşmuş ise bir an önce telafisi yoluna gidebilmem ve ileride herhangibir sıkıntı ile karşılaşmamam içindir.Bu işi yapan insanlıktan nasibini almamış için söyleyecek bir şey bulamıyorum.ancak magandanın ta kendisi olduğu aşikar.2005 sıfır aracımı 15 günlük iken sol yanını boydan boya kalın bir çivi ile çizdikten sonra aynı çiviyi ön lastiğin önüne dik vaziyette koyan ve lastiğin patlamasına neden olan mahluk'u gördükten sonra buna ancak onun yavrusu nazarı ile bakıyorum.
2005 sıfır aracımı 15 günlük iken sol yanını boydan boya kalın bir çivi ile çizdikten sonra aynı çiviyi ön lastiğin önüne dik vaziyette koyan ve lastiğin patlamasına neden olan mahluk'u gördükten sonra buna ancak onun yavrusu nazarı ile bakıyorum.