0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
misafir edelim sizi, ben akotada çalışıyorum, eskişehir yolu, 9.km, atom enerjisi kurumu arkası, 287 40 40, beklerim,[/quote]furkan bey, bugün uğradım esasında hayırlı olsun güzel olmuş plaza. arkadaşlar çok ilgiliydi umarım hep böyle devam eder. vu arada corolama dün otoparkta çarpmışlar . ufak iki ezik var düzeltilip boyanınca belli olur mu? Autoking'de düzeltip çamurluğun yarısına kadar (üst kısmını dokunmadan) boyarız dediler. avantajı kaskodan karşılıyorlar önemli miktarını. akota ise ön sol çamurluk düzeltme ve boyama 270 ister. orijinalinden çok farklı olur mu? her baktikça keşke orda değilde şurda yaptırsam demek istemiyorum.
öncelikle geçmiş olsun, ismi geçen firmanın işçilik konusundaki kabiliyetini bilmedigim için tavsiye edemeyebilirim , bilsemki kaliteli iş yapıyorlar....... tabi ki tavsiye ederdim, çünkü kasko konusunda küçük bir numara çevirebiliyorlar anlaşılan.... ama bence her zaman yetkili servisleri tercih edin. (hakkımızdaki nazik sözleriniz için teşekkür ederimmm)[/quote]rica ederim Kasko ile iligil olarak Aksigorta'nin ve bazi diger sirketlerin Auto King ile anlasmalari var. Senede 2 kereye kadar cektirmeli hasari ucretsiz yapiyorlar. Fazla bir numara yok. Benim gocuk 3 adet oldugu icin +1 kismi benden alacaklarmis. Bu arada Lider (Ankara)'nin da hakkini yemeyelim. Oraya da gosterdim benzer bir fiyat verdiler Akota ile. Cok da ilgililer her zman oldugu gibi. 2 servis gorevlisi arabanin basinda hasara baktilar + 1 usta. Toyata sirf bu yuzden alinir.