0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmir'e biraz satış oldu ama İstanbul'da iş hayatıma başladım. Şimdilik herşey yolunda. Ama birşey soracağım burada nasıl bir trafik var yahu ?
Hoşgeldin daha dur be kardeşim sen pazar günü boğazı geçtinmi hiç ? pardon geçtinmi derken geçmeye çalıştınmı diyecektim
Biraktigin sehre bak geldigin sehre bak, oldu mu hic Tolga?! Yakistiramadim sana..Kendine tez zamanda trafige girdigin vakitlerde program yapan radyo bul, arabandan atistirmalik seyleri eksik etme, telefonun ucunda surekli arayabilecegin insanlari ihmal etme ve ara yollari ogren. IbbTrafik uygulamasini da yoksa eger suan yukle. Iki koprunun de butun yollarinda kirmizi oldugu anlara zamanla alisacaksin
Millet İstanbul'dan kaçmaya çalışıyor, siz tersini yapmışsınız. Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun İnşallah bir an önce adapte olur, iş veya özel yaşamanızı etkileyebilecek sıkıntılar yaşamazsınız.
tolga abi sanırım şimdiden pişman oldu geldiğine
Arabasız geldim Kullanmayı da düşünmüyorum şimdilik belki işleri yoluna sokunca.
Gelsen ne olacak Telefonun kapalı haftalardır iyyik İ5 aldın Karşim hoşgeldin. Merak etme aklımda
Ben dedim ama Tolga akıllı adamdır diye
Avrupanın en kalabalık tarfiği olan şehre hoşgeldin sende )
İstanbul'a hoş geldiniz. Trafiği ilerleyen zamanlarda ne kadar kötü olduğunu anlayacaksınız. İstanbul trafiği lafını duymuşsunuzdur.
Evet 10km'yi 3 buçuk saatte gittim daha önce burada
Ramazandan önce köprü tadilatı varken ben Avrupa yakasından Anadolu yakasına 4 saatte geçtim.
Araçlarınızla iyi idare ediyorsunuz valla. Yakıt, arıza ,kaza vs. Bizim Salihli'dir İzmir'dir oralara göre büyük fark var trafikte.