0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Golf, Auris, ..... güldürmeyin beni VW gitsin önce motor yapmayı öğrensin hala 8 Valve li motora sahip araba satıyorlar utanmadan , FSI ve TSI konularına gelince bukadar düzenbaz bir marka olamaz başkalarının yıllar önce yaptıklarını sanki yeni keşfetmiş gibi ve kendi icatları gibi sunmaları da tam bir rezalet, evet bunu seri üretime geçirmek bir başarı ama bunu sahiplenmek , eski bir VW kullanıcısı olarak ve birçok arkadaşımdan duyduklarıma dayanarak ( abi nede olsa alman arabayı diyet zihniyete sahib arkadaşlardan bas ediyorum ) şunu söyleyebilirim bu FSI ile ilgili hem Audi hemde VW markasının değeri ciddi olarak sarsılmış durumda, bu motorla ilgili olan en yaygın şikayet avans vuruntusu gibi şikayetler , TSI konusuna gelince buda VW çaresiz çırpınışlarından birisi daha , bu araçların turbolarında sık sık problem yaşanıyor ve ayrıca bu modele ait bir çok şanzıman şikayetleri var , her iki motordada kurum yapma problemi var vs vs ... , sonuç olarak alman arabası olarak Mercedes veya BMW alacak kadar paran yoksa en iyi tercih bir japon arabasıdır, bundan kesinlikle şaşmamak lyazım.önemli olan bir araçta ilerleyen yıllardaki performans ve dayanıklılığını sürdürmesidir , o yüzden bu tip karşılaştırmalar tamamen boş laf, mesela performans ve daanıklılık deyinde benim aklıma ilk gelen Subaru markasıdır. VW ise .................