0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istanbul trafiğinde 13lt fazla görmedim(sürekli dur kalk)
dur kalkta olsa 13 çok ciddi rakam değil mi?
abi ciddi rakamda köprüde 2,5 saat kaldığımızdada böyle yakmıştı
Atiker yüzünden 2 sefer araç sattım ben böyle rezil düzen tutmayan arızası bitmeuyen bir sistem görmedim.Ya bana denk geldi yada gerçekten öyle ama şunu deyim kime desem atiker i duyan burun kıvırdı şimdi ikinci el araç alırken bile kullanıcılar atiker lpg varsa araçtan uzak duruyor.Fiestamda brc vardı 8 ay kullandım performans benzini hiç aratmadı hatta daha iyiydi bir kez bile sorun çıkarmadı bindim ha bindim .Şimdiki aracım benzinli tüp taktırmayı düşünmüyorum çünki zaten çok fazla yakmıyo .Ama lpg taktıracaksam mutlaka brc diyorum .Atiker deki kış aylarındaki özellikle sıkıntı şundan kaynaklanıyor atiker in buharlaştırıcı beyni çok dandik oldugu için buharlaştırma olayı kışın iyi olmuyo bu sebepten aracınız çok iyi gidiyor ama çokta acayip yakıyor.
bende taktırıcam çok araştırdım lovato ve brc de ikisinden biri olacak. BRC biraz daha önde şu an.lovato smart kit, 1390+ruhsat masraflarıbrc my 11, 1600+ruhsat masraflarıtaktıracağım yere de karar verdim ama aracımın muayenesi haziranda bitiyo.ruhsata işlettirmesem 3-4 ay ne olur bilemiyorum yaptırımı nedir. çevirmede veya ileri bir tarihte ruhsata işlettirirken bir sıkıntı oluyo mu bilgisi olandan rica ediyorum.