Gönderen Konu: Bu geri çağırma olayı biraz fazla olmadı mı?  (Okunma sayısı 923 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
mehmet hocam

Toyota Club Türkiye

Bu geri çağırma olayı biraz fazla olmadı mı?
« : Kasım 15, 2012, 01:02:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu geri çağırma olayı biraz fazla olmadı mı?
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2012, 19:32:22 »
Ben geri çağırma olaylarında bardağın dolu tarafından bakıyorum olaya; sattım kurtuldum demiyor adamlar. Tabi toyota gibi bir markanın ar-ge sürecinde bu gibi sıkıntıları gdermiş olmasını bekliyor insan ama olmuyor demek ki. Sonuçta ben mühendis değilim nasıl işler o süreç bilmiyorum. Mesela Türkiyenin yerli olarak ürettiği T129 helikopteri ya da Altay tankı %90 oranında aynıları yeryüzünde yıllardır var olmalarına rağmen (İtalyan A129 Mangusta ve Kore K2 MBT) ülkemizde seri üretime geçmeleri 5-7 yıl gibi müthiş uzun bir zaman alıyor.
Laf açılmışken bu milli tank projesinde otokarın olması beni kahrediyor...
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ex Toyota User --Auris Pert--
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu geri çağırma olayı biraz fazla olmadı mı?
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2012, 18:35:26 »
Hocam sattım kurtuldum diyemez ki dünya çapında ün yapmış hiçbir marka. Adamlar geri çağırana kadar kimlerin başına neler geliyor, kaç kez davalık oluyorlar, kaç kez tazminatlara mahkum oluyorlar. Ha olay sadece Türkiye'de patlak verse bizim millet "Allah'ınızdan bulun"cu olduğu için her marka rahat eder ama gel gelelim hakkını aramayı bilen toplumlar sayesinde her markanın pisliği ortaya çıkıyor. Eee, ordan çal burdan çal derken elzem olan parçalarda sıkıntı olunca mecbur çağırıyorlar. Her markada olabiliyor bu gibi durumlar ama kesin olan bir şey var ki, geri çağırma denince dünyada artık herkesin aklına gelen ilk marka; Toyota! Bu alandaki şöhretinden dolayı bravo Toyota'ya.