Gönderen Konu: Office 365 kullanımına başlayan var mı ?  (Okunma sayısı 1187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Office 365 kullanımına başlayan var mı ?
« : Kasım 13, 2012, 21:15:25 »
Office 365 Nedir?
Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta ve takviminize heryerden erişebileceğiniz, Office dökümanlarınızı (Word, Excel, PowerPoint vb.) web üzerinden düzenleyebileceğiniz, anlık mesajlaşma ve görüntülü sesli konferans yapabileceğiniz, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz bir bulut platformudur. Microsoft Cloud Partner olarak sizin için Office 365 ile ilgili tüm popüler kaynakları office365.gen.tr sitesinde derledik.

Microsoft'un Office 365 ürünü sayesinde, sunucu donanım ve yazılım yatırım maliyetleri olmadan, kullanacağınız kişi kadar ödeyerek  Microsoft Exchange ™ , Microsoft Lync ™, Microsoft SharePoint ™ ve Office Web Apps hizmetlerini anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Dilerseniz bilgisayarınızda kullandığınız Office yazılımını da bu hizmete dahil edebiliyorsunuz. İsterseniz Makronet olarak size tüm geçiş hizmetleriniz için Office 365 Kurulum ve Entegrasyon hizmetlerini de sağlıyoruz.

şirketimiz de office 365'e geçmeyi planlıyoruz şuan demo olarak 25 clıent kullanıcı ile test aşamasındayız daha önce geçen var mı geçişi sırasında ne tür problemler le karşılastınız.
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Toyota Club Türkiye

Office 365 kullanımına başlayan var mı ?
« : Kasım 13, 2012, 21:15:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Office 365 kullanımına başlayan var mı ?
« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2013, 16:26:01 »
Kullanmadım ama Microsoft'un bu tür ürünleri çok sorun yaşatmazlar. Ürünler aktif olarak kullanılan office ürünlerinin SaaS (software as a services) diye bilinen bulut üzerinden kiralanabilir halidir. İnternet bağlantınız da sorun olmadığı sürece sorun yaşamazsınız.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2013, 14:38:05 »
Bu tarz ürünlerini kulllanmak hiç işime gelmiyor nedense. herşeyimi tek bir yere bağlamış ve giderse hepsi gidecekmiş şeklinde bir düşünce dürekli bilinçaltımda beni rahatsız ediyor.
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2013, 15:41:31 »
microsoft un office 2000 i baştan sona sorun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2013, 13:21:18 »
microsoft un office 2000 i baştan sona sorun
ama eskidi be abi artık :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...