0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eeee bu işler böyle Araştıracaksın hacı, California Car Scents diye bir oto kokusu var forumda ortak alım mı yapsak kanka süper kokuymuş.
Abı lınk ıcın tesekkurler ozaman 1 adet kil alıyorum. 1 adet meguiars hızlı cila ( Dedıgınız gıbı kille beraber kullanmak pıspıslı olandan ). 1 Adet de SPR Hepsı 100 lira kadar tutucak sanırım Bide hepsıburada.comdan cadır aldımmı tamamdır
Kanka banalinkle gel ya da Whatsapp'tan gel bütçede önemli.Hızlı cila olarak Sonaxınkini kullan kardeşim o da daha ucuz Hızlı cilayı sürerken aracın ıslak olması gerekiyor kardeşim unutma malzemeleri al daha sonra irtibata geç benle olmadı özelden yazışalım.
Hızlı cila şeneneklerini araştırdığım kadarıyla sonaxınkini pek önermiyorlar. Leke falan mı ne bırakıyormuş arabada onun yerine Meguiars Ultimate Sprey Cila daha iyi sonuç veriyor diyorlar. Bende bundan almayı düşünüyorum ama daha iyi bir araştırma içindeyim...
Atas ın Hydrap Adında Hızlı cilası var hem ucuz hemde çok güzel iş yapıyor tavsiye ederim
Srpx pasta degildir ama cizikleri doldurur yaninen iyi yontem diyebiliriz. Bence Srp kucuk ciziklerinizin isini gorecektir.
srp nin üzerine nxt uygulasam srp nin doldurdugunu alırmıyım?yada bu ikisi mükemmel bir ikili olur mu ?
Ikisininde farklari pek yok birbirlerinden ama bence 2 kat Srp daha mantikli olur. Tabi wax olursa cok daha etkili olur.
Nxt yi daha cok cila olarak kullandım üzerine ayrıca bir şey kullanmamıştım ama anladıgım kadarıyla kullansam daha iyi olacakmış. O kadar met eden olunca bende aldım srp collinite915 ilede wax atarsam tatından yenmez heralde