Arkadaşlar 2008 oto drag şampiyonasının ankara ayağı 29 Haziran pazar günü hipodrumda koşulacak mı? İnternette baktım değişik şeyler söyleniyor varsa eğer özellikle ankarada oturan arkadaşlara tavsiye ederim en son yapılan yarışlarda 2 adet turbolu ae101 vardı şahane bişeylerdi yarışmadılar ama o motorun sesi hala kulaklarımda
ben videosunu yayınlamıştım beyaz ae101 06 tvr 71

birkaç defada bizim evin oralarda gördüm.
Geçen seneki ilk draglar iğrençti hiçbir organizasyon yoktu sabah 11 den akşam 4 e kadar oradaydım sadece slalom yaptılar onada slalom denirse... aradım kaç yere şikayet ettim onlarda kabul ettiler özür dilediler falan ama ne fayda....ikinciyede bu nedenle gitmedim. yok abi beceremiyorlar bu işi...bakalım bu sene ne olacak? maalesef 29unda bende bursa yolcusuyum yoksa gitmek isterdim

birde geçen sene çıkarmışlar bir millet vekilini arabayla dolanıyo millete selam veriyormuş motorsporlarına bile siyaset sokuyorlar ya sinir oluyorum biz oraya eğlenmek için biraz olsun kafamızı dağıtmak için gidiyoruz orada bile rahat bırakmıyorlar
Evet sana aynen katılıyorum Ercan hatta mhp milletvekili 106 gtı motorunu yakmıştı

geçen sene 2 yarış vardı 1. slalom 2. kalkış, slalom berbattı ama 2. si çok daha iyiydi bence turuncu vosvosun yarışı kazandığını görmek bile yeterdi hatırlarsan umarım bu hafta ki yarışlar kalkış yarışıdır yoksa zevki çıkmaz bu arada sana iyi yolculuklar arabayla gidiyorsan eskişehir bursa arasında bir sürü radar var dikkat et 3 hafta önce gittim ordan biliyorum
Evet sana aynen katılıyorum Ercan hatta mhp milletvekili 106 gtı motorunu yakmıştı
geçen sene 2 yarış vardı 1. slalom 2. kalkış, slalom berbattı ama 2. si çok daha iyiydi bence turuncu vosvosun yarışı kazandığını görmek bile yeterdi hatırlarsan umarım bu hafta ki yarışlar kalkış yarışıdır yoksa zevki çıkmaz bu arada sana iyi yolculuklar arabayla gidiyorsan eskişehir bursa arasında bir sürü radar var dikkat et 3 hafta önce gittim ordan biliyorum
hatırlamazmıyım Ali bey

ama stand da bulunan modifiyeli araçlar güzeldi Allahtan onlar gelmiş

Arabamı bırakırmıyım yahu o benim aşkım arabamla gideceğim
Valla bende radarlardan korkuyorum sanırım yavaş yavaş gideceğiz mecbur neyse geç olsun güç olmasın

teşekkür ederim uyarılarınız için Ali bey...Burada olsaydım beraber giderdik draglara
beyler yardım
su ea101 deki farlardan bi kaç kişide daha gördüm ama satan yer yok
ankaradayım sasmazda var modifiyeci bizim kasalara göre farda var ama bunlardan değil nasıl temin edilebilir acaba?
Arkadaşlar dün izlediniz mi bilmiyorum ama resimdeki corollanın aynısı bi araç vardı yarışlarda ilk yarışı kazandı 2. sinde motor arızasından elendi

ama kalkışını görmeliydiniz
Lütfen forum kurallarına uyalım ve harfleri küçük kullanalalım.