Gönderen Konu: arkadaşlar çook acil ön cam  (Okunma sayısı 1282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar çook acil ön cam
« : Haziran 27, 2008, 09:47:06 »
arkadaşlar 2 gün önce  arabamı (97 xei) bahçenin içine parkettim akşam işten dönünce bi baktım orjinal ön cam ortadan ikiye boydan boya çatlamış. annem sıcakta serinlesin diye su tutmuş acaba ondan mı çatladı. ?
şimdi esas sormak istediğim orjinal cama 700 ytl istediler. sanayide bi camcı 150-160 ytl arsında tutar dedi. orjinal camla bu cam arasında bi fark varmı?
150 YTL'lik camdan taktırsam bi sorun olur mu?
orjinalin yerini aratmayacak bi cam markası bilen varmı (150YTLcivarında olacak:  ::)
dostlar bu arabaya nazar değdi heralde :(

Toyota Club Türkiye

arkadaşlar çook acil ön cam
« : Haziran 27, 2008, 09:47:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: arkadaşlar çook acil ön cam
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 09:54:15 »
:S nası çatlamış yahu  Allah Allah ..kışın buzda sıcak su tutunca çatladığını biliyorumda yazın olmaz heralde böyle bişey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2008, 11:37:56 »
:S nası çatlamış yahu  Allah Allah ..kışın buzda sıcak su tutunca çatladığını biliyorumda yazın olmaz heralde böyle bişey
saatlerce güneşte kalıpta, buzlu su dökülse olabilirmi diye düşünüyorum ama ??? Geçmiş olsun, orjinali çok pahalıymış marka olarak bir ara uğurlu glass,olimpia iyidi ama şimdi pek bilmiyorum.
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2008, 19:10:18 »
Orjinalini aratmayan tek cam DORAGLASS arkadaşım..
Benim cam da 2 ay önce çatladı.. orjinaline 1.700 dedi servis.Doraglassa götürdüm. gerçi parasını sormadım koskoyla anlaşması vardı ama yarısından biraz fazladır. gözünü kırpmadan götürebilirsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2008, 23:10:43 »
sıcakda cok fazla kaldıysa olabılıyor.fakat araba cok sıcak olupta anii soguma oldugundanda gerceklesmıs olabılır.ama burda olımpıa nın renklı camı bıle 230 cıvarı bence o kadar cok para vermeyın degmez.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2008, 09:21:40 »
arkadaşlar uğurlşu glass taktırdım teşk. ederim 150 ytl ye taktılar. ama dalgın ustalar alarmın ışığını içinde unutmuşlar çokk karanlıkta az bişey ışık huzmesi geliyo