0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar,Toyota Yarisimin sol dikiz ayna camına taş sıçramasından dolayı çatladı. Değiştirmek istiyorum. Servisi aradım sadece cama 110 TL istedi. Bulabileceğimiz farklı yerler var mıdır. Bilgilendirebilirseniz memnun olurum.
Ayrica bir sey daha sormak istiyorun yarisi olan arkadaslara passenger bolumunde arabanin kontak cevirdigimde airbag off yazisi yaniyor daha sonra sonuyor bu normal midir sizdede boylemidir bilgilendirirseniz sevinirim..
Yanıyor ve sönüyor. Doğrudur. Ben sağ yolcu kapısına baktım aktif durumda anahtar ile kapalı konuma getirince surekli yanıyor. Acık konuma getirdiğimde 2 sn yanık kalıyor ve sonra sonuyor. demekki düzgün calısıyor Teşekkürler
Yeni konu açmaktansa buradan sorayım. 2006 Yaris (yeni kasa) sağ dikiz aynasının kapağı düştü. Yed. Parçacılarda sadece bu kapak satılıyor mu yoksa komple ayna mı değişiyor ? Bir de sadece kapağın değişimi kaskomun hasarsızlığını bozar mı ?
Kapak değişiyor mu bilmiyorum ama komple aynayı da değiştirseniz fazla birşey tutmaz, cebinizden yaptırıp kaskoyu hiç karıştırmam yerinizde olsam.[/qu