0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o günlere dömüş yakın abicim....ben eleştirmiyorum hakaret ediyorum o zaman kabul ediyorum....ben seçene bişi demiyorum onlar kazıktan zevk almaya başlamış artık ben diğer yarısına acıyorum....artık pek bi egemenlik yada millet kalmmadı....
Gökhan bey, Yanlış anlamayın ama,siyasi görüşlere saygı duyulmaz.Demokrasilerde siyasi görüşler eleştirilir ve tartışılır.Kırallık rejimi değilki bu zorla saygı duyalım.Doğruları bulmak için tartışmak ve eleştirmek gerekir.Zaten doğru ve dürüst yapılan herşeye saygı duyulmazmı?
siyasi görüşe saygı diyelimayrıca bu hükümetten öncede 15bin lik aracı 35 bine alıyoduk
Selam. Son Baskı, Son Baskı, Son Baskı. Maliye Otomotivden alınan ÖTV. deki artışı yalanladı (HaberTürk Web Sayfası). Gerçi bence yinede sevinilecek bir durum yok. Dün sabah ABD. den bir arkadaşımla MSN'de görüşüyorduk. Benzin fiyatları ne oldu dedim orada. Çok atrrığını ve problem olduğunu söyledi. Litre bazında 1.25 us$ olmuş. Doğru oranın eski fiyatlarına göre çok artmış ama olay komedi kabus arası bir olay gibi. Ben burada kurşunsuz 3 us$ civarı dedim. Sustu. Bana orada petrol boru hatları yokmu dedi. Neden o kadar pahalı dedi orada. Bende vergiler dedim doğal olarak. Önemli Not: Peki madem petrolde büyük oranda dışarı bağımlıyız ve yıllık milyarlarca dolar bu yüzden dışarı gidiyor doğrumu? Ayrıca büyük şehirlerde trafik sorunundan da bahsediyorlar. O zaman toplu ulaşımı neden oldukça ucuz yapıp insanlar için daha cazip hale getirmiyorlar. Bunun optimum noktası bulunur, gerekli kısmı sübvanse edilebilir ve sonuç olarak insanlar daha çok toplu ulaşıma yönelirler. (sonuçda toplu ulaşım araçları toplamda daha az yakıt tüketmiyormu?) Araç sahipleri ise araçlarını böylece işe giderken değil hafta sonları ve gerekli olduğunda kullanırlar. Ama tam tersi politikalar toplu taşımayı ne ekonomik olarak, ne de insani, uygar ve sosyal boyutta desteklemiyor. Yani bu yakıt üzerinden alınan vergi demekki sadece yakıtın ithalatı için kullanılmıyor ve başka açıkları yok ediyor. Yani bir kısır döngü oluşturuluyor. Bu da biz halkın cebinden çıkıyor. Umarım aklı selim, bilgili ve iyi niyetli dürüst kişiler bu sorunlara çözüm bulur.