0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Necvox tam uyumludur aracına konsol rengiylede uyuşur, ışıklandırma olarakda uyuşur.
Navitech kullanıyorum memnunum . Necvox tan şikayetçi olanlar var özellikle radyosundan . Tavsiyem fly audio almanız onlar çift işlemcili takılma falan olmuyor . Ama fiyat konusunda pahalı derseniz kullandığım navitech i öneririm .
Navitech bende baktım fakat ürün ithalatçısında dahi yok tuhaf bir durum ama ...
selam. 2012 aurisim için honkongdan navigasyon cihazı getirttim. 23 günde elime ulaştı. yaklaşık 700-750 tl civarına geldi bana. satıcı Türk gümrük mevzuatını biliyor. sorun olmadan geçiyor. cihazda internet bağlantısı var hd ekranlı ve kamera hariç tüm parçaları geliyor. anten v.s . hatta aux girişinden 2. kamerayı takıcam satıcı desteklediğini söyledi. deneyip göreceğiz fiyat ve özellik bakımından tavsiye ederim. site adı www.tradesolution.hk. sanırım site adı vermekte sıkıntı yoktur. içinde haritada yüklü gönderiyor. igo8 var ve bir çok ülkenin haritalarıda mevcut içinde. umarım uzun süre kullanabilirim. cihaz bayağı dayanıklı gibi duruyor sizede tavsiye ederim.