maşallah maşallah nazar değmesin
Kare plaka şart Allah kaza bela vermesin bodykit kaça mal oldu kardeş?
Sezer konu açmışsın 2 kelam etmemişsin sadece foto var , iki kelime bişey yazsaydın keşke , fotoğraflaramı bakmamızı istiyorsun sadece ?
Ronay bey araçta body kit yok, Body kit demek aracın dışına giydirme demek kısaca anlatacak olursak , giydirme derken çamurluklar kapılar dahil , bu araçta arka tampon zaten sport pakette geliyor, yanlardakilere marşbiyel , öndekilerede lip deniyor .
çok hoş beninkinin beyazı far karartma + çift egzoz çıkışı arabayı 4 5 bakıyorlarsa 10 15 baktırır yapar keyifli sürüşler

)
çok hoş olmuş, Benimkine benziyor
Şu karlıkla marşpiyellerden almam lazım artık...
Güle güle kullanın aracınızı. Beyaz Aurisi güzel gösteren renklerden.
Kar tapu gibi çok tatlı duruyor
Sezer konu açmışsın 2 kelam etmemişsin sadece foto var , iki kelime bişey yazsaydın keşke , fotoğraflaramı bakmamızı istiyorsun sadece ?
Ronay bey araçta body kit yok, Body kit demek aracın dışına giydirme demek kısaca anlatacak olursak , giydirme derken çamurluklar kapılar dahil , bu araçta arka tampon zaten sport pakette geliyor, yanlardakilere marşbiyel , öndekilerede lip deniyor .
Sizin söylediğiniz giydirmelere sanayide yani kısaca halk dilinde bodykit deniliyor bodykit uygulaması kişinin isteğine göre değişir giydirme dediğiniz olayda bodykit uygulamasının alt kollarından biridir özetle siz bu parçaları ayrı ayrı zamanlarda taktırdığınız zaman ön tampon eki yada arkana tampon eki yada sizin değiniz gibi giydirme diyebilirsiniz ama komple uygulama yapıldığı zaman siz giydirme dersiniz ben bodykit derim artı araçta lip ve çamurluklar dışında arka ledli difüzör ve rüzgarlık sonradan takılma yani aracı alırken parasını verip bu şekilde alabilirsiniz extraya giriyor ben aracımı alırken önlip arka difüzör yan çamurluklar rüzgarlık zenon snowflake jant ve spor yay işçilik dahil 4300 Tl civarındaydı
Onca mühendis, onca teknik adam, yıllarca çalışıp didinip, uğraşıp arabalara en uygun şekli ve aerodinamizmi veriyorlar
siz sonra kalkıp para avcılarının tuzağına düşüyorsunuz, hem dünyanın masrafı hem de arabalarınızı maymuna çeviriyorsunuz
maşallah maşallah nazar değmesin
tesekkurler dostum Amin kımsenın aracına nazar degmesın.. zaten ufak efek seyler atlattık dahada bısı olmaz ıns
hocam komple 5 parca malzeme boya montaj dahıl 550 tl anlastım sılıwrıde oturuyorum 50 tl de mazot yaktım 20 tl f1 cakar'a werdım 620 tl toplam malıyett

toyotada yapılandan da pek bır farkı yok benım fıkrımce
o konuyu daha once acmıstım foto yuklıyemıyodum arkadasın yardımıyla yukleyebıldım
çok hoş olmuş, Benimkine benziyor
Şu karlıkla marşpiyellerden almam lazım artık...
Senınkı de bana benzıyor

senn aracıda hıc gormek nasıp olmadı corluda bı denk gelsek
Onca mühendis, onca teknik adam, yıllarca çalışıp didinip, uğraşıp arabalara en uygun şekli ve aerodinamizmi veriyorlar
siz sonra kalkıp para avcılarının tuzağına düşüyorsunuz, hem dünyanın masrafı hem de arabalarınızı maymuna çeviriyorsunuz 
Hocam sız oyle dusunuyosunuz ama zaten bunun aynısını aurıs sportta ek ucret odeyerekkte alıyorsunuz . Ve ayrıca bu bırazda zewk meselesı tercıhe gore degısıyor
hocam komple 5 parca malzeme boya montaj dahıl 550 tl anlastım sılıwrıde oturuyorum 50 tl de mazot yaktım 20 tl f1 cakar'a werdım 620 tl toplam malıyett
toyotada yapılandan da pek bır farkı yok benım fıkrımce 
Aynısı zaten çok yakışmış f1 çakar'a 20 tl derken komplemi yoksa sadece led olayına mı kardeş?
çok hoş beninkinin beyazı far karartma + çift egzoz çıkışı arabayı 4 5 bakıyorlarsa 10 15 baktırır yapar keyifli sürüşler
)
Aynen bende dusunuyorum cıft egzoz uygulamasını fıyat konusunda arastırma yapıyorum fazla malıyetlı olmazsa yaptırıcam ıns