0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sezer türkçe yazım kurallarına biraz daha dikkat edermisin, Türkçede W yok. i harfleri ı yazmışsın , kelimeler yanlış yazılmış.
AHmetim bizim arabalarda yani toyotalarda zor o işlem bizim araçalrda bu iş elektronik yapılıyor role ile değil o nedenle buna uygun cam kaldırma modülü bulmak zor, bulsakta iyisini bulmak zor çünkü var olanlar cam kapanmasına rağmen bir müddet daha camı itmeye devam ediyor ve cam motorunu zorluyor, uzun vadede cam motoru yanabiliyor. bizim japonlara uygun tek cam kaldırma modülü cenmax ın dı ama numarasını hatırlamıyorum
arkadaslar bnm 98 corollamda wardı kumandadan camlar kalkıodu 2012 fıorıonada da wardı ama suandakı aurıste yok bu ozellık gecen bakımdayken yenı kasa awensıs alan bı abım de bu dertten yakınıodu bu nasıl bısı serwıste weya dısarıda yaptırabılıyomuyuz olur mu olmaz mı fıkrı weya bılgısı olan bu konuda aydınlatabılır mı benı ?
Bu ne biçim türkche, dikkat etsene Sezer
+81Katılmakla beraber basit bir işlem olduğunu söyleyebilirim, Mesut abi cevap vermediğine göre iletini düzeltmeni bekliyoruz
sadece alışkanlık olmus . bu kadar takılmamak gerekk daha dikkatli olurum
Yanlış anlama dostum, Ben önceden bu kadar takılmazdım Sezercim ama 2008de foruma geldiğimde ki yazılarıma bakıyorum şimdiki yazılarıma hatta telefonda ki kısa mesajlara bakıyorum oldukça farklı, istemeden düzelmişim