Gönderen Konu: dikiz aynamı kırdılar  (Okunma sayısı 2895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
dikiz aynamı kırdılar
« : Kasım 05, 2012, 15:53:54 »
selam arkadaşlar.2008 auris aracıma işyerimin önünde park halinde transit kapalı araç geçerken kırdı.Aslında arka çerçeve ve camın dış kısmı kırıldı.dikiz aynası yerinde ayna sağlam.toyota muğla yatu servise sorduk 600 tl fiyat verildi.Çarpan araç şoförü önce cebinden parayı vereyim demişti ama fiyatı duyunca kaza tutanağı yapalım dedi.şükür kaportada bişey yok sadece ayna ile kurtardık.sadece ayna değişimi 600 tl banada yüksek geldi ama napalım her güzel bir acısı oluyor işte.

Toyota Club Türkiye

dikiz aynamı kırdılar
« : Kasım 05, 2012, 15:53:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: dikiz aynamı kırdılar
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2012, 17:12:22 »
selam arkadaşlar.2008 auris aracıma işyerimin önünde park halinde transit kapalı araç geçerken kırdı.Aslında arka çerçeve ve camın dış kısmı kırıldı.dikiz aynası yerinde ayna sağlam.toyota muğla yatu servise sorduk 600 tl fiyat verildi.Çarpan araç şoförü önce cebinden parayı vereyim demişti ama fiyatı duyunca kaza tutanağı yapalım dedi.şükür kaportada bişey yok sadece ayna ile kurtardık.sadece ayna değişimi 600 tl banada yüksek geldi ama napalım her güzel bir acısı oluyor işte.

600 liraya ayna mı olur bunlarda hiç insaf yok mu ya!

http://www.yedekparca.com/9005.html

http://www.parcaustasi.com/TOYOTA-AURIS-0711-KAPI-AYNASI-SAG-ELEKTRIKLIISITMALI,PR-47991.html

http://www.otoyedekparcaburada.com/TOYOTA-AURIS-0711-SOL-KAPI-AYNASI-ELEKTRIKLIISITMALI,PR-68124.html

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=tr&langpair=en%7Ctr&rurl=translate.google.com.tr&twu=1&u=http://www.wingmirrorman.co.uk/wing-mirrors/toyota/toyota-auris&usg=ALkJrhj-I6NeD1MJuTM88JyIE6bIO8oQGg

Çıkmacılardan da araştırma yapabilirsiniz. Servislere böyle fiyatlar ödememenizi öneririm. Bunun adı resmen soygundur!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2012, 17:57:05 »
Takma kafana Veli,
aynayı kaskodan yenilet, nasıl olsa kusur o herifte
senin kasko indirimin bozulmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2012, 10:57:56 »
teşekkürler sağolun yatu muğla servisle görüştük ellerinde ayna yokmuş sipariş verildi geldiğinde bildirilecek ve kaza tutanağı ile karşı tarafın sigortasından direk olarak toyota servisle dosya açılıp ücret konusu halledilecek.Ben parça geldiğinde gidip yenisi taktırıp işimi sonuca ulaştırcam.Allahtan sadece aynada sorunum bu kadar kaldığına dua ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 06, 2012, 13:09:09 »
Geçmiş olsun. Rapor tutmanız iyi olmuş yoksa her iki tarafta zararlı çıkabilirdi. Ucuz atlatmışsınız.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2012, 14:42:16 »
Geçmiş olsun. karşılıklı tutulan tutanaklarda sizde de kusur bulabiliyorlarmış sanırım. bundan dolayı tutanakta kişi kusurunu kabul ettiğini beyan ederse daha mı sağlıklı olur acaba.

Geçen bizim kayınpederin park halindeki 89 model starlet e tüpçü çarpıp kaçmış. Komşu görmüş bereket. Bizimkiler arayınca önce kıvırmışlar sonra kabul etmişler. Kayınpedere dedim tutanakta benim araç park halindeydi diye özellikle belirt..

İzmirdeki servislerden birine gitmiş, yok biz parçasını bulamayız şöle böle dışarıda yaptır demişler o da bizim sigortacnın tanıdığına gitmiş yaptırmış ama ayna maalesef bulunamamış, başka bir aracın aynasını uydurmuş..

işin özeti, ayna bulunsunda fiyat önemli değil yerine göre :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
2007 AURİS SAĞ DİKİZ AYNASI
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2017, 17:07:29 »
Selamlar, 2007 auris sağ dikiz ayna camı kırıldı. ALJ Servis 200 liraya yakın (sadece cama) fiyat belirtti. Aynamarketi.com sitesinde ayna camını 35TL'ye aldım fakat tam oturmadı, Kartal çevresinde, orjinal ölçülerde ayna camını alabileceğim bildiğiniz, yönlendirebileceğiniz yer var mıdır.
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • Model Yılı: '19
  • 14 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 07, 2017, 08:04:37 »
Selamlar, 2007 auris sağ dikiz ayna camı kırıldı. ALJ Servis 200 liraya yakın (sadece cama) fiyat belirtti. Aynamarketi.com sitesinde ayna camını 35TL'ye aldım fakat tam oturmadı, Kartal çevresinde, orjinal ölçülerde ayna camını alabileceğim bildiğiniz, yönlendirebileceğiniz yer var mıdır.
Merhabalar, aradığım parçayı Kartal ve çevresinde 1 yerde bulabildim oda 150 lira fiyat çekince tekrar aramaya koyuldum ve Ümraniye'de Akyüzler otomativ çıkma yedek parçada 100 liraya buldum ve işimi gördüm. Toyota ile ilgili ne ararsanız mevcut.
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.