0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim öncelikle soğuk motor afedersin bütün ..............gösterir..ki motor soğukken mi bilmiyorum fakat avans ayarının bozulmasından ötürü rölantide ki çalışma sesine bak hafiften orantısızlık titreme varsa avans vuruyordur..zengin karışımla çalışıyordur..rölantide daha fazla yakar..hoş bunlar değilse aracın km ne bilmiyorum ama sen ne yaparsan yap motorun kendine has olan bir cızırdamasını illaki duyarsın bir süre zarfından sonra..
Kardeşim motorlar halen 1800 lü yıllarda üretilen 4 zamanlı motorlar değişen halen hiçbirşey yok orantısızlık olması normaldir..Sen biraz daha dinle bak artarsa ya da iyicene rahatsız etmeye başlarsa kaldır bir lifte seninde dediğin gibi alt bağlatılarına bak sıkılması gereken yerleri sık,birde öyle bak..Avansın otomatik olarak düzenlendiği mantığına pek katılmıyorum ben..bu arada rölantin neden bu kadar düşük ? Birde var mı yok mu bilmiyorum ama,Tüp varsa aracında kışın nasıl sıkıntı yaşamıyorsun..
...Tüp yok hiç takılmadı 143 000 dir hep benzin
Benzin benzin variyet böyle bişey
satılma vakti gelmiş Ercüü
Avans vurma yapsaydı rölantide bir şıkırtı duyardın ercü Alper gerekli açıklamayı yapmış avans ayarı ile oynama her viteste gaza abanan biri değilsin sonuçta
Avans vurma olayı sadece 15-20 ile köşeden dönerken araba kendini sallar sonunda tam toparlarken bir cıyırtı yapar ya o olay rölantide bir sıkıntı yok zaten.. Şubattan sonra gazlarız koçum
Sorun yok o zaman...