Gönderen Konu: 2008 corolla comfort d4d donanım ve memnuniyet  (Okunma sayısı 9332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2008 corolla comfort d4d donanım ve memnuniyet
« : Ekim 31, 2012, 20:26:55 »
Merhaba,
2008 corolla comfort 90.000 km. de, ufak rütüş boyaları olan bir arabayı 33500 TL ya almak üzereyim, sorgulatmam da da satıcının dediği gibi küçük miktarlı kayıtlar çıkıyor. araba piyasası hakkında bilgisi olanla için sizce fiyat uygun mudur? Birde bu arabanın donanım özellikleri nelerdir acaba, 9 hava yastığı mı var yoksa 4 hava yastığı mı? çünkü kimi ilanlarda 9 hava yastığı yazıyor? bu arabayı kullananların yorumlarını da yazarsa memnun olurum.
herkese iyi akşamlar

Toyota Club Türkiye

2008 corolla comfort d4d donanım ve memnuniyet
« : Ekim 31, 2012, 20:26:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 corolla comfort d4d donanım ve memnuniyet
« Yanıtla #1 : Kasım 06, 2012, 23:53:07 »
Fatih bey 2008 ve 09 2010 makyajsız kasalarda comfort orta donanımdi ve 9 hava yastığı vardı. O kasalarda en alt donanım class modelleridır ve 4 hava yastığı vardır eğer siz ilanlardan 2010 model ve üstüne bakarsanız bunlar makyajlı kasalar ve bunlar da ise classin yerine comfort çıkarttılar ve comfortlar bu kez 4 hava yastıkli oldu makyajlılar da şu anda orta donanım modeli comfort extra ve bunlarda 9 hava yastığı var.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '03
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 07, 2012, 00:12:42 »
Merhaba,
2008 corolla comfort 90.000 km. de, ufak rütüş boyaları olan bir arabayı 33500 TL ya almak üzereyim, sorgulatmam da da satıcının dediği gibi küçük miktarlı kayıtlar çıkıyor. araba piyasası hakkında bilgisi olanla için sizce fiyat uygun mudur? Birde bu arabanın donanım özellikleri nelerdir acaba, 9 hava yastığı mı var yoksa 4 hava yastığı mı? çünkü kimi ilanlarda 9 hava yastığı yazıyor? bu arabayı kullananların yorumlarını da yazarsa memnun olurum.
herkese iyi akşamlar
donanım olarak boş bence comfort...ama sağlam tabikide..dizel sanırım alacağınız araç.fiyatı normal..4 hava yastığı var bu arada comfort larda ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 08, 2012, 23:38:25 »
2008 Toyota Corolla 1.4 D-4D Comfort aracımda 9 hava yastığı mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '09
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2014, 19:38:00 »
Biraz hortlatma olacak ama ben de yeni toyotaciyim 2009 model comfort aracim var. Acaba guvenlik olarak aracim ne durumda bilen bir arkadas yardimci olabilir mi. Fren denge sistemleri olsun esp olsun hava yastigi sayisi olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2014, 09:26:32 »
donanım olarak boş bence comfort...ama sağlam tabikide..dizel sanırım alacağınız araç.fiyatı normal..4 hava yastığı var bu arada comfort larda ;)

Araçta 9 hava yastığı var 4 Değil..

Benim araç 2009 Auris Comfort D4D. 9 Hava yastığı, ABS, Analog Klima,Sis farı var. Donanımda olmayan  dijital klima ve çelik jant...
En düşük seri Class olanlarıdır ve gerçekten boştur.  Fiyat  corolla için fena değil,benim auris'e göre biraz daha pahalı oluyor corolla..
Ben 2009 D4D auris'i bu yaz 32500 aldım.Araç 80000km'de idi. Buna göre pay biçin..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2014, 11:20:49 »
Bence aracın servis geçmişine bir baktırın derim tabi özellikleri de önemli ama bu d4d motorlar yag eksiltme sorunundan dolayı servisler tarafından baya işlem görüyor bilginize hani sahibi benden çıksın da ne olursa olsun düşüncesi içinde olabilir .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '09
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2014, 14:05:18 »

2009 yilina ait oldugu yazilan bir site buldum (comfort extra oncesi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2014, 11:09:34 »
bence alıp satma işi yapmıyorsanız ve yağ azaltma problemi olsa bile eğer ilgili yapılması gerekenler toyota plazaların herhangi birinde yapıldıysa alınabilir.
benim araçtada aynı sorun varmış , ilgili değişmesi gerekenler değişmiş, şimdi kafam rahat biniyorum.
yani otomobil dediğimiz şey eve alınan masa gibi değil ki.
asfaltta toprakta mıcırda şudur budur ilerleyecek yıpranacak, çizilecek bunların olmadığı araçlar tek bir yerde var. o da galerideki sıfır km araçlarda.
onun harici benim fikrim takla atmamış ve motorun darbe almadığı her araç alınabilir. fiyatında ona göre pazarlık yapılır illaki
"Beni suçlayabilirsiniz, sorun değil: tarih beni aklayacaktır"  Fidel Castro

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 20, 2014, 09:57:18 »
2008-2009 model corollar bence donanım eksikliğide olsa süper arabalar.. daha üst modeller için aynı şeyleri söyleyemiyeceğim çünkü sürekli sorunlar  yaşandığını duyuyuorm..