murat kardes stop u boyarken cıkartmadan mı yaptın :?
çıkarttım tabiki ama boyayan şahıs biraz hata yaptı son anda çok yakından sıkmamak lazım boyayı
uzaktan vede sıradan gıtmek gerekıyor benım arkadas daha once kendı arabasınınkını boyadı ben soktum boyayı falan aldım geldı 5 dakıkada attı guzel oldu yakında bende resımlerı atacagım sol stop su alıyo rengı b ozuk cıktı ona dıkkat etmek gerekıyo
Arkadaşlar ben de bu tarz bir uygulama yapacağım. Folyo çektireceğim de siyah mı olsun kırmızı mı karar veremedim ama sanırım koyu siyah çektireceğim. Şeffaf siyahı sevmiyorum çünkü ışık vurunca falan alttan eski hali belli oluyor o yüzden koyu çektireceğim. Arabam beyaz olduğu için sanırım siyah daha çok yakışır.??

film çok güzel duruyo ya ben boyadım iğrenç oldu.. böööö.
Film olayı araca farklı bir hava katmış güzel olmuş stopları daha iyi göztermiş fakat geri ve sinyallerde problem yaşayacağınızda aşikar..Bu yuzden keşke ince 4 yada 5 mm lik şeritler yapsadınız sadece sinyal ve geri vides ışığının bulunduğu yere hem bir problem olmzadı hemde daha ilginç görünürdü kanısındayım yada tam o ışık kaynaklarına paralel yuvarlaklar açılsada güzel olabilir..Ama benim sorum filmin yağmurlu havalara nasıl dayanacağı konusunda yani dıştaki yüzeye yapılmış olmasından dolayı yıkama sırasında yada yağmurlu havalarda olumsuz bir olay ortaya çıkmazmı?
celil bey filmler hala aracın üzerinde ve ne çıkma oldu ne de kabarma.Şeritler demişsiniz orta tarafın içi 3D olduğu için biraz nasıl desem amelece kaçacağını düşnüyorum (sakın üzerinize alınmayın). orta taralarındanda yuvarlak kesersek de pek bir anlam kalmıyor zaten şekilli olsa belki ama onuda reklamcıda yaptırmak gerek. Bence şahsi görüşüm bu hali bana göre ideal.
film çok güzel duruyo ya ben boyadım iğrenç oldu.. böööö.
ismail bey sentetik değilde selilozik tiner yardımıyla rahatlıkla çıkartabilirsiniz.
Ben siyah yaptırmıştım ne kadar koyu yaptırırsan yaptır güneşte rengi açılıyor siyahın bi avantajı da park sinyaller ve geri vites ışığı orjinal renginde gözküyor http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/benim-kulustur/
Ali bey dediğiniz doğrudur şimdi kendi deyimimle bir bakkal filmi var bir market filmi var birde hipermarke filmi var.Umarım bu yerli olacaktır.Teşekkür ederim yorumlarınız için...
valla harika olmuş. ilk fırsatta ben de yapacağım
Sizinkide cok harika olmus Hasan Bey.
Saolun arkadaşlar, teşekkür ederim....
yanlız hondacılardan aldığımız logo arkası kırmızı stilide bayağı bir tutmuş
yanlız hondacılardan aldığımız logo arkası kırmızı stilide bayağı bir tutmuş 
ama yakışmıyoda değil hani
Hoş Olmus Hocam.elıne sağlık Paylaşım ıcınde sağol.büyüksün..
Erhan bey krom egsoz ucu ile daha da bir güzel olmuş.Camlara orta koyulukta film de olursa dha da güzel olacaktır.
ya şı logoları nasıl kırmızıya boyadınız ? bendemi yapsam güzel duruyor ?
Emre ve Hasan,stoplar bir harika olmuş..elinize sağlık..Benide gaza getiriyorsunuz çıkarıp yapacam haaa

Hem yapınca komple yapacaksın.. ne o öle geri vitesi yapma,sinyalleri yapma...zaten kırk yılın başı geri gelirsin yoğun trafikte,onda da aç dörtlünü müsait olunca yol yavaş yavaş gel geri geri

hiç olmadı sadece geriyi yapmayın,diğer taraflar kırmızı olsun bari