Gönderen Konu: izmir brc servis-usta tavsiyesi  (Okunma sayısı 2987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
izmir brc servis-usta tavsiyesi
« : Ekim 30, 2012, 14:02:14 »
merhaba arkadaşlar. aracıma brc taktırmaya karar verdim. izmirde bu konuda servis ve usta tavsiye edecek arkadaş var mı? elimde 1500/10 taksit lik fiyat var ama usta önemli dediğiniz için cesaret edemiyorum

Toyota Club Türkiye

izmir brc servis-usta tavsiyesi
« : Ekim 30, 2012, 14:02:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: izmir brc servis-usta tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2012, 21:13:33 »
Taylan ara görüşelim yada ustamı tarif edeyim git pişman olmazsın eli de çok iyidir ustalığı da..

pişman olmazsın..

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2012, 17:39:03 »
kerem bey merhaba. cevabınız ve yardımlarınız için teşekkürler. aradım ustanızla görüştüm fakat bu forumun da aksine bana landirenzo evo kitini önerdi. benim bugüne kadar yaptığım araştırmalar sonucunda taktıracağım marka brc idi.
telefon konuşmamdan sonra farklı forumlara da baktığımda landirenzo evo kitinin toyotalarda ayar tutmadığını o yüzden bir alt versiyonunun montaj yapıldığını okudum.
bir başka japon araba markası olan honda bile servisinde araçlarına brc takıyorken brc fikrimden vazgeçmeyi düşünmüyorum. tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.
bu arada çiğli ayçe otogaz 1500/10 taksit, gayem otogaz 1600/10 taksit ve 2a izmir merkez şubesi de 1600/10 taksit fiyat verdi. bunlardan ayçe otogaz 2a nın bayi listesinde bulunmamakla beraber fiyat olarak daha iyi ve önceki aracımdaki milano kitimle de bu servise gidiyordum ve problem yaşamamıştım. montajı önceki sahibi başka bir firmada yaptırdığından montajla ilgili değerlendirme yapamıyorum. sizlerin bu konuda bilginiz var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2012, 10:03:40 »
Merhaba Taylan Bey ;

Yetkili 2A BRC servislerinde montaj yaptırdığınız zaman ; aracınızın plakası ,şase numarası ve araç sahibinin adı soyadı başlığı altında bir dosya açılıyor ; bu dosyaya tüm bilgiler girildiğinde ülke genelinde garanti ve servis hizmeti alıyorsunuz.Bu sebeble yetkili servisi tercih etmenizi önereceğim.Bu arada size P.M gönderdim. Görüşmek üzere...

kerem bey merhaba. cevabınız ve yardımlarınız için teşekkürler. aradım ustanızla görüştüm fakat bu forumun da aksine bana landirenzo evo kitini önerdi. benim bugüne kadar yaptığım araştırmalar sonucunda taktıracağım marka brc idi.
telefon konuşmamdan sonra farklı forumlara da baktığımda landirenzo evo kitinin toyotalarda ayar tutmadığını o yüzden bir alt versiyonunun montaj yapıldığını okudum.
bir başka japon araba markası olan honda bile servisinde araçlarına brc takıyorken brc fikrimden vazgeçmeyi düşünmüyorum. tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.
bu arada çiğli ayçe otogaz 1500/10 taksit, gayem otogaz 1600/10 taksit ve 2a izmir merkez şubesi de 1600/10 taksit fiyat verdi. bunlardan ayçe otogaz 2a nın bayi listesinde bulunmamakla beraber fiyat olarak daha iyi ve önceki aracımdaki milano kitimle de bu servise gidiyordum ve problem yaşamamıştım. montajı önceki sahibi başka bir firmada yaptırdığından montajla ilgili değerlendirme yapamıyorum. sizlerin bu konuda bilginiz var mı?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2012, 11:38:31 »
İyikide herife güvenip te " landirenzo evo kitini" taktırmadın
landirenzo evo kiti de ne ya, ilk defa duyuyorum
acaba adamın elinde kalmış kit vardı da o nedenle mi önerdi