Arkadaşlar para biriktirerek e12ye güzel bir teyp almaya tekrar karar verdim cihazı seneye temmuzda alacağım çünkü ancak o zamandan sonra aracı elleyebilirim. (ygs-lysden dolayı) Hemde o zamana kadar parada biriktiririm. (bu sene yaklaşık 1500 tl harcadım arabaya )
Arkadaşlarmın aracıma pioneer double almak istiyorum ama istediğim özelliklerde istediğim fiyata bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz marka ve double öneriniz nedir arkadaşlar?
Aracımızın ses sistemi komple orjinaldir.
İstediğim teyp özellikleri:
navigasyon özelliği (sd karttan okuma seçeneği olursa iyi olur çünkü bizde portatif navi var igo yüklü onun kartını takarım nasıl olsa güncel haritasını netten buluyorum)
Ömür boyu güncelleme ( eğer yukarıdaki gibi yapabilirsem gerek yok ama cihazın içine kaçak harita yükleyebiliniyorsada gerek yok)
Tv özelliği
Gps mecburen olacak zaten

Radyosu iyi olsun
2adet kamera takılabilsin ( birisini öne diğerini arkaya takacağım istediğim zaman 2 si arasında kolay seçim yapabilim)
Bluetooth özelliği android ve ıphone bağlansın

Antenleri harici olmasımı daha iyi yoksa dahilimi
Sd ve usb olsun
Cd ve Dvd okuyucuya gerek yok
Kameraları dışarıdan güzel bir şey alacağım
çoğu formattaki mp3 leri ve videoları destekleyebilsin
Birde ileriki yapacağım projelere uygun olsun
-Teypi aldıktan 1yıl içinde ekranlı kafalık takacağım
-Subwoofer takmayacağım bagajımız dar. Bunun yerine anfi bağlasam kapı içlerindeki hoparlörlere katkısı ne olur.
-güzel bir anfi
-Bİzim araca uygun çapta kaliteli hoparlör kaç wattlık güzel olur. ( pioneer tercihimdir)
Arkadaşlar çok soru sordum ama işte ilk defa bir ses sistemi yapacağım ve uzun yıllar kullanmak istiyorum.
Yapacağınız tavsiyelerde link atabilirseniz sevinirim.
Fiyat olarak teyp için 800-900 tl (1000tl güzel bir pioneer veririm)çünkü ancak biriktiririm. ilerde yapacağım projelerin için fiyat ucu açıktır .