0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba, aynı yollardan geçtim prins diye karar kıldım. sonra garantisi bittikten sonra enjektör arıza yapsa 1500 tl, ecu bozulsa 1400 tl gibi efsane ve yarattığı bütün ekonomik faydayı yok edebilme riski olduğunu düşündüm ve brc my11 taktırdım. araç 140 hp üzeri değilse gerek yok diyor bu işin uzmanları. 2600 tl tüp, ekonomi bunun neresinde?
Bence de değmez...İlk ben de diğer arkadaşlar ve sizin gibi çok araştırdım... Neticede Teleflex ya da Prinste karar kıldım.... İnanın o rakamlara çıkmanıza hiç gerek yok zira BRC zaten işinizi çok rahat görecektir....Taktırın kafanız rahat etsin....
aracınız lpg de kaç kuruş yakmaktadır şehir içi birde enjektör sesini duyuyormusun son olarak kışın gaz yememe yada devir saati oynaması gibi sorunlar yaşıyormusun yada yaşayan varmı?
Yiğit Kardeş, sanırım daha kararını veremedin. Bende zamanında çok araştırdım. Araştırınca insanın kafası karışıyor. Birde toyota dostu arkadaşlarımız inceden kendi taktırdığı sistemleri ön plana çıkaran paylaşımlar yapmaya başlayınca kafa tam bulut oluyor.Türkiye'de bazı fiyatlar değerleri ile değil reklam ve arkasında duran kuruluşlar ile belirlenmektedir. Prıns Lpg Türkiye'de Demirören grubuyla yola çıkmasıyla aslında fiyatı düşmesi gerekirdi fakat düşmedi demek ki kalitesi bu fiyat ve Türkiye'de en pahalı sistem gibi gözüküyor. Son zamanda prıns ta rekabet sistemi içinde enjektör sistemine yeni uygulama yaparak fiyatı indirmeye çalışıyor. Ama prıns enjektörü ve ecu ile ön plana çıktığını unutmamak gerekir.Asıl prıns için can alıcı nokta; yağlama sistemi. yaklaşık 500-600 tl gibi bir fark gerekiyor. Bana kalırsa bu para verilebilir. Çünkü benzin değerinde yakıta yağ karışımı sağlıyor ve lpg nin zararlarını en aza indiriyor. Diğer firmaların yağlama sistemi olmayan fiyatları ile kıyaslandığında genel olarak arabasına önem verenler için prıns birinci tercih olması gerekir.