Gönderen Konu: Aracımı kendim temizlemek istiyorum. Ama yer bulamıyorum.  (Okunma sayısı 2111 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ankara'ya geldim geleli aracımı kendim temizleyemez oldum. Çünkü yer yok. Ne biçim iş bu yav. Koskoca Ankara kendi aracını zevkle yıkayarak vakit geçirmek isteyenler hiç düşünülmemiş. Her yer o aracı çizik yumağına çeviren bıcı bıcı dedikleri otomatik yıkama yeri, tüm istasyonlarda fahiş fiyatlarla ve her araca kullandıkları fırça, yağlı bezler vs. malzemelerle yapılan sözüm ona temizlik yerleri dolu. Bazı kapalı pazar yerlerinin içinde pazar dışında bir kaç vatandaşın evinden getirdiği kova sularla aracını temizlediğini gördüm. Ankara'da benim araştırdığım hiç bir sitede oto yıkama yeri de yok. Aracımı kendim yıkayabileceğim bir yer bilen, duyan, gören, söylemek isteyen bir hayırlı vatandaş arıyorum. Aracımı kendi şampuanı ile, kendi temizlik bezi ile tertemiz yıkayıp mis gibi binmek istiyorum lütfen yardım edin. Şu an opet istasyonlarında bir kaç dakika köpük çıkartan bir makine koymuşlar ve yine 4 dk. kullanım süreli süpürge makinesi var onlardan faydalanarak bir nebze kendim yıkamış gibi oluyorum. Ama içime sinmiyor.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracımı kendim temizlemek istiyorum. Ama yer bulamıyorum.
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2012, 11:06:41 »
Dikmene çıkarken Shell var, orda yıkama yerleri var.

Başka bulursanız benim de haberim olsun :) Ben dedemin eski evinin garajını yıkama, polisaj yerine çevirdim, orda yıkıyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2013, 11:51:43 »
En sonunda Ankara'da aracımı kendim yıkayabileceğim bir yer buldum. Harikalar diyarı civarı. Petrol ofisinde 1'er TL ile çalışan köpük, süpürge ve su tabancası var. Artık orada yıkıyorum aracımı. Köpük kullanmıyorum kendim götürüyorum. Doya doya yıkıyorum artık aracımı. Yakın olanlara tavsiye ederim. Ford servisin yanında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2013, 11:52:50 »
Dikmene çıkarken Shell var, orda yıkama yerleri var.

Başka bulursanız benim de haberim olsun :) Ben dedemin eski evinin garajını yıkama, polisaj yerine çevirdim, orda yıkıyorum.

Alper bey, en sonunda Ankara'da aracımı kendim yıkayabileceğim bir yer buldum. Harikalar diyarı civarı. Petrol ofisinde 1'er TL ile çalışan köpük, süpürge ve su tabancası var. Artık orada yıkıyorum aracımı. Köpük kullanmıyorum kendim götürüyorum. Doya doya yıkıyorum artık aracımı. Yakınsanız size de tavsiye ederim. Ford servisin yanında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2013, 12:12:23 »
Yıkanacak bir arabamız olduğu için bile mutlu olmalıyız :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '