Ankara'ya geldim geleli aracımı kendim temizleyemez oldum. Çünkü yer yok. Ne biçim iş bu yav. Koskoca Ankara kendi aracını zevkle yıkayarak vakit geçirmek isteyenler hiç düşünülmemiş. Her yer o aracı çizik yumağına çeviren bıcı bıcı dedikleri otomatik yıkama yeri, tüm istasyonlarda fahiş fiyatlarla ve her araca kullandıkları fırça, yağlı bezler vs. malzemelerle yapılan sözüm ona temizlik yerleri dolu. Bazı kapalı pazar yerlerinin içinde pazar dışında bir kaç vatandaşın evinden getirdiği kova sularla aracını temizlediğini gördüm. Ankara'da benim araştırdığım hiç bir sitede oto yıkama yeri de yok. Aracımı kendim yıkayabileceğim bir yer bilen, duyan, gören, söylemek isteyen bir hayırlı vatandaş arıyorum. Aracımı kendi şampuanı ile, kendi temizlik bezi ile tertemiz yıkayıp mis gibi binmek istiyorum lütfen yardım edin. Şu an opet istasyonlarında bir kaç dakika köpük çıkartan bir makine koymuşlar ve yine 4 dk. kullanım süreli süpürge makinesi var onlardan faydalanarak bir nebze kendim yıkamış gibi oluyorum. Ama içime sinmiyor.