0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne yazıkki Serdar 2 değil 3 ama ilk 2 si ufaktı birinde sol kolda bol bir deri kaybı asfaltta kayarken 2. de ise arabaya arkadan çarpıp havada takla atarak hem motoru hem çarptığım arabayı geçtim ve caddenin ortasında yere yapıştım ondada dizi vurduğum için bir hafta dizi bükememiştim:D
abim vazgec bu sevdadan gülerek anlatıyorsun ama ölümden dönmüssün resmen
aynen bu seferki kazada ben kullanmıyodum suçum yok aslında ama ben olsam belki dahada kötü olabilirdi en azından bir arkadaşımın bu şekilde yaralanması koyabiliridi yaa.en şanslı olduğumuz an 4-5 saat boyunca son sürat gazlayıp 270-280 km hızlarda teker yaparak gezdikten sonra 100-120 km civarında bu kazayı yapmış olmamışdır.yoksa mazallah düşünmesi bile berbat
Çok geçmiş olsunTam KuşamUzun Yaşam...Motor sevdana daha düşük cc motorla devam edebilirsin. Scoteer tavsiye ederim. Kask takmadan bakkala bile gitme. 2005-2010 arası scooter kulllandım. Tayinim çıktıkdan sonra yine scooter almayı düşünüyorum. 250cc. civarı.Tam KuşamUzun Yaşam...
Abim duyuyorum motor cilginligini gazlamalarini makas atmalarini falan abi de dikkat et aman ya bic affi yok allah korusun sakat kalsan daha mi iyi
Hem motor sevdalısı hem motor ehliyetli biri olarak Yağız kardeşime söyleyeceğim bundan sonra daha da zorlarsan ölürsün..... Kasksız ve korumasız o hızda kafanı çarpmadan bir yerlere hayatta kalman demek uzatmaları oynuyorsun hakem her an düdüğü çalıp seni sonsuz bir maça ilk onbirde oynamak üzere gönderebilir demek ....İşin latifesi bir kenara kaskını tak korumanı giy 200 km mi yaparsın 300 km mi yaparsın tam koruma ile belki % 5 hayatta kalma şansın olabilir ya da race motoru bırak al bir tane cross dağ tepe ufak ufak takıl.....
çok geçmiş olsun abi, 4 tekerden vazgeçme bence.
abi geçmiş olsun tekrardan
Yağızım çook geçmiş olsun acill şifalar sana ve arkadaşına bayramında kutlu olsun bu arada...Uzaklaşamazsın bence motor sevdasından ne demişler 4 teker bedeni 2 teker ruhu taşır Kask ve koruyucu kıyafet olmadan motorsiklere emniyet kemeri takmadan da arabaya kesinlikle binmemek lazım.Ama ne yazık ki bende dahil fazla kaale almıyoruz bunu nedense...
Vala abi canini seviyorsan bir dur demelisin kendine