Yine hop oturup hop kalktığımız, iyi boynayan bir rakibimiz olmamasına karşın kalemizde bulduğumuz 4 şutun 3 ünü gole çevirttirmemiz, bariğz taraf tuttuğunu belli eden bir hakemimiz olmasına karşın yinede millilere
sonsuz teşekkür ediyoruz.
Alkışlar onuruyla turnuvayı tamamlayan takımımız için.
Aynen size katılıyorum. Zevk aldım kesinlikle ama sprotiif yönden bakınca da gerçektende 2,5 şuttan 3 gol yemek ve Lehmann'ın çıkardıklarını görmek üzücü. Hakemlerde cabası. :)Ama sonuçda bu bir spor. Bence Almanların oynayamamasından ziyade Türk Milli Takımı genelde iyi oynadığı için onlara oynama şansı vermedi. Alınması gereken bir maçtı, kupa iyi olurdu

yazık oldu. Turnuvada centilmen, sportifce ve ayrıca zeki, çevik, ahlaklıca ter döken futbolcu, teknik heyetleri ve taraftarları kutluyorum.
herkez kötülüyordu turkiyeyi ama en sonunda bizim gücümüzü gördüler ben millileri teker teker selamlıyorum çok büyük işler yaptılar artık butun dunya turkiye diye bir yer olduğunu biliyor
Canı gönülden hepsini kutluyorum lakin türkün gücü bundan kat kat üstündür. Bide rüstüsüz milli takım istiyorum.