0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan bey sorunum tam olarak şu bayır aşağı inerken frenlemede gacur gacur ses yapıyor yada tümseklerden geçerken çok fazla aşırı değil ama yapıyor ve arka sağ taraftan geliyor
bir rot balansçı çözer işimi o halde dimi
Aracımı servise götürmüştüm ve yaşadıklarımı yukarıda yazmıştım. Servisteki teknisyenin söylediklerinden ve yaptıklarından tatmin olmadım (salıncak burçlarına silikon ya da yağ sıkmıştı) Aracı sanayide başka bir ustaya götürdüm. Test sürüşüne çıktık. Viraj lastiği diye bir şeyden bahsetti ve bunların değişmesi gerek dedi. Aracın altına eğilip baktı. Dediğim parçaya yağ sıkmışlar zaten dedi. Parça elinde yokmuş, parçayı getirtecek ve değiştirecekler. Değişim yapıldıktan sonra bilgi paylaşmaya devam edeceğim. Bir de fren kaliperlerinde sorun var, söküp temizlememiz lazım dedi. Bakalım göreceğiz.
arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu bu konuda
Benim 2005 corollada da var bu sesten özellikle yavaşlayıp çukurlardan geçerken gıcııırt diye sesler geliyor araç salındıkça bu sesler geliyor.bende bazi yerlerini yağlamayı düşündüm ama bir türlü karar veremedim.usta ise amortisör takozlarından geliyordur demişti.viraj lastikleri nedere bilginiz var mı?ayrıca bende sorunu çözersem sizlere bilgi veririrm.beraber araştıralım nasıl olsa buluruz ..