0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiklerin yırtılması patlaması manasınamı geliyor? Eğer salınımlarda tak tuk etmiyorsa yol tutuşunda sorun yoksa araç kısacası yolda sorunsuz duruyorsa problem yoktur...
tak tuk dıye ses gelmıyor da cıkk cıkkk bırı oturunca ses yapıyor okadar yol tutuşunda bir sıkıntı yok..
Amortisör tozluklarında yırtılma var anladığım kadarı ile. Serviste check-up ta değiştirdim 80 tl mi ne idi körükler. E11 lerde lifte kaldırınca ilk buna bakıyoruz demişti servis yetkilisi.
80 ile kurtulkamazsınservis kesin AMORTİSÖRLER PATLAMIŞ DEĞİŞTİRELİM DİYECEKTİR
aracı 18 ay oldu aracımı alalı aldığım günden beride amortisör körüklerim yırtık 30 bin kmdir kullanıyorum kışın ilk hareketlenmede setlerden geçerken biraz cızırtı oluyor onun dışında hiç bir sorun yok. ustalara sorduğumda amortisörlerin patladığında körükleride değişirsin hiç uğraşma dediler.
Onlar oluyor ya sıkıntı yok devam Ercan abi 42000 km oldu hep öyleler gıcırtı geliyordu gres yağı sürdüm ne kadar sağlıklı oldu bilmiyorum ama gıcırtı yok artık biraz daha yumuşadı sanki ama bence psikolojiktir o
amortisör tozlukları eskimiş kafanı takma yoluna devam et Yarın birgün helezon değişecen o zaman tozluklarıda değişirsin