Gönderen Konu: 2011 Corolla ve Brc my11 kit  (Okunma sayısı 1603 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
2011 Corolla ve Brc my11 kit
« : Ekim 23, 2012, 09:48:34 »
2011 corolla comfort extra aracıma Brc my 11kit taktırdım. Aynı model araçlarına lpg taktıran arkadaşlar:
1.Depodaki benzin ile gidilebilecek ortalama menzil göstergesi de araç kullanırken benzinde gider gibi düşüyor mu?
2.Depodaki benzin göstergesi benzinde gider gibi düşüyor mu ?
3.Brc my11 kitte VSR hangi devirlerde aktif edildi? (Bende 2500-5000 devir aralığında vsr aktif)

Toyota Club Türkiye

2011 Corolla ve Brc my11 kit
« : Ekim 23, 2012, 09:48:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 Corolla ve Brc my11 kit
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2012, 19:26:08 »
hayırlı olsun aynı araç aynı kit bendede var ilk çalıştımada benzinle çalışacağı için benzin göstergesi benzin yaktıkça düşecektir lpg ye geçip kullandıkçada yeşil gösterge azalacaktır aracınız 100tl lpg ile 400 km cıvarı yapacaktır benzin göstergesi ayrı lpg göstergesi ayrıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2012, 19:42:47 »
menzil sürekli düşecek ve 0 a kadar gelecek... fakat 20 tl civarı bir benzin alınca menzil yine normale dönüyor sonra yine düşüyor... benzin göstergeniz sabit kalacak yani depodaki gerçek benzin düzeeyini gösterecek sürekli, ilk çalışmada benzinle çalıştığı için benzin zamanla azalacak ama benzinle gider gibi düşmeyecek...hayırlı uğurlu olsun ben 6 7 aydır kullanıyorum 10 litre gaz ile yaklaşık 90 km falan gidiyor...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2012, 21:23:34 »
menzil sürekli düşecek ve 0 a kadar gelecek... fakat 20 tl civarı bir benzin alınca menzil yine normale dönüyor sonra yine düşüyor... benzin göstergeniz sabit kalacak yani depodaki gerçek benzin düzeeyini gösterecek sürekli, ilk çalışmada benzinle çalıştığı için benzin zamanla azalacak ama benzinle gider gibi düşmeyecek...hayırlı uğurlu olsun ben 6 7 aydır kullanıyorum 10 litre gaz ile yaklaşık 90 km falan gidiyor...
Mehmet bey beni anlamışınız.Şimdilik 40 km civarı lpgli kullandım.Menzil giderek düşüyor.Daha kısa mesafe kullandığım için benzin göstergesinin düşmediği açık belli değil.Sanırım bir kaç gün içinde düşmediğini görürüm. Bu arada VSR kapattırdım.