Gönderen Konu: Sakarya adres arama, tenekeciler çarşısı  (Okunma sayısı 1115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Sakarya adres arama, tenekeciler çarşısı
« : Ekim 21, 2012, 13:04:03 »
Sakaryalı arkadaşlar , sizin memlekette muhtemelen tenekeciler çarşısı bölgesinde olabilir, Ömer  kebap salonu diye bir yerin adresini arıyorum , mahalle adı , cadde adı ve varsa sokak adı verebilirseniz sevinirim. Bayramda muhtemelen Ankara'ya gidip döneceğiz, geçerken uğrayıp denemek istediğim bir yer. 

Toyota Club Türkiye

Sakarya adres arama, tenekeciler çarşısı
« : Ekim 21, 2012, 13:04:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kara Şimşek
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '15
  • 99 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Ynt: Sakarya adres arama, tenekeciler çarşısı
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2012, 18:11:09 »
Sakaryalı arkadaşlar , sizin memlekette muhtemelen tenekeciler çarşısı bölgesinde olabilir, Ömer  kebap salonu diye bir yerin adresini arıyorum , mahalle adı , cadde adı ve varsa sokak adı verebilirseniz sevinirim. Bayramda muhtemelen Ankara'ya gidip döneceğiz, geçerken uğrayıp denemek istediğim bir yer. 
Merhabalar dostum... Ben Omer kebap salonunu hic duymadim ama tenekeciler muhtemelen bakircilar carsisindadir. Adrese gerek yok, adapazari merkezinde orhan cami yanindaki uzun carsiya paralel bir eski carsidir orasi.
Omer kebapta ne yemeyi dusunuyorsunuz bilemem ama bence gelmisken Islama kofteyi deneyin derim. En eski lokanta olan (1900) yenicamideki kofteci mustafa ya ugrayin derim
1- SKODA FABIA (2004) 1.4 TDI 2004-2010
2-AURİS COMFORT EXTRA (2011)  D-4D / 2011-2016
3-HONDA CIVIC HB 1.6 DTEC (2015) 2016-...