0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 1,6 verso ile bir ara ferrari ile kafa kafaya gittim.Baktım ferrarini sahibi üzülüyor,yol verdim gitti.
selam arkadarşım. bende aracımı yenı aldım 8 ay olmadı. elegance extra modelını.almadan once 7 ay kadar bır araştırma yaptım. ınsıgnıa passat cıvıc mondeo flueance hepsıne test surusu yaptım.emın olkı kalıtesının fıyat olarak cok cok üstünde bır arac. izolasyon motor sesı ıc donanım surus konforu yol tutusu her yonuyle mukemmel.daha dun gece m3gtr turbo ıle bır yarıs yaptım 4000 cc lık motorlu bmw ben zar zor gectı gerçekten sakın baska bırsey dusunme ımkanın varsa gıt al evensısı
m3 çü basmamıştır çok yakıyor diye bende avensis sahibiyim amcamdada 3.20 d var 2 sinide kullanıyorum3. 20 d ninnyanına bile yaklaşamaz benim avensis el insaf yani m3 gtr turbo
M3 gtr sadece yapıştırmadan ibaret yani M3 dış tasarım paketi vardır ve 1.6 turbo motorlu versiyondur die düşünüyorum zor geçtiğine göre gerçek M3 motorlu olsa zaten 0-100 avensisden 2.5 kat daha hızlıdır herhalde
benim ferrari ile yaptığım yarışa laf atmayı düşünmeyin bile gençler ..Adam üzülmesin diye basmadım daha..
Abi supra vardi galiba altında bak ozaman kimse harbiden bişey diyemez
he bak şöyle bir ayrıntı var bir önceki nesil 3. 16 i lere avensis nal toplatır ...
Gökhan Bey teşekkür ederim. Konuyu açalı tam 5 ay olmuş, unutmuştum. Bu arada aracı Aralık ayında Ocak 2013 teslim olarak 56.000 tl ye aldım. Park sensörü + yan kapı çıtaları + kauçuk paspas takımı hediye edildi. Almayı düşünen arkadaşlara fikir olur.