Evlerde kullandığımız tip yazıcıların, benimkisi HP ve siyah renk kartuş 21, kartuş mürekkebini alıp dolduran var mı? Sonuçları nasıl? Cescesor diye bir mürekkep markası var , kullanan var mı?
Bu isi vedat gulen kardesimiz yapiyor
Kendisi ile iletisime gecersen yardimci olacaktir
ben zamanında çok yaptım bu işleri, kartuşu üstten doldurdukça yazma kapasitesi azalıyor. biraz mürekkebin kaliteli olması lazım bide inceltmek gerekebilir.
kartuş dolumu sadece üstten şırınga ile yapılmıyor. biraz sabırla yavaş yavaş dolması gerekiyor
HP'nin yeni İnk Advantage serisi printerları var. Orjinal kartuşları 20 lira ve 500 sayfa basabiliyorlar. Printerların kendisi de 99TL'den başlıyor olması lazım. Bence eski kartuş ve printer ile uğraşmaya değmez.
Mürekkep püskürtmeli yazıcılar için KOLAY DOLAN KARTUŞ diye bir ürün var. Bunlar set halinde satılıyor. Bir dolumun maliyeti 2TL civarı. Çok basit bir şekilde dolum yapılabiliyor.
Tüm yazıcı modelleri için yok malesef. Yazıcınız varsa veya yeni yazıcı almayı düşünüyorsanız hangi modele uyumlu olduğuna bakıp öyle seçim yapın. Hatta çok kullanılan modeller için sürekli besleme sistemleri de satıyorlar (Mürekkep haznelerinin yazıcının dışında olduğu sistemler.)
www.goprint.com.tr
dolumu cok kolay sıfırı yazıcıdan pahalı 7 liraya dolum yapılıyor ama sağlıklı oldugu söylenemez size canonun bitmeyen kartuş olan yazıcısını öneririim.
ben evde kendim dolduruyorum kartuşlarımı. ne kadar gittiği hakkında bilgim yok kardeşim kullanıyo genelde
dolumu cok kolay sıfırı yazıcıdan pahalı 7 liraya dolum yapılıyor ama sağlıklı oldugu söylenemez size canonun bitmeyen kartuş olan yazıcısını öneririim.
Bende okulda laser yazıcının yanında canonun bitmeyen kartuş olan yazıcısını kullanıyorum. Depodan gelen hortum boyu uygun ayarlanıp sabitlendiğinde neredeyse hiç sorunsuz bir yazıcıdır diyebilirim.
arkadaşlar hp 2060 kullanıyorum orj. siyah kartuş 20 renkli kartuş 25 tl civarı bilginize
benim HP çabuk bozuldu, gittim canon aldım, ama sanırım bunlardada 2-3 kere doldurdunmu kartuş ölüyor ve yazıcıyıda bozabiliyor, benim hp yazıcı bu yüzden gümledi sanırım