Merhabalar;
Yeni üyeniz olarak ilk konumu şuan itibariyle açmış bulunuyorum...
1,5 Yıldır Opel Corsa 1.2 2005 model aracımı kullanıyorum...
Ancak gönlümün sultanı Toyota Avensis..
Allah izin verirse ve hayırlıysa 2-3 ay içerisinde 2.el 2011 yada gücüm yeterse 2012 Model Avensis almayı düşünüyorum..
Arabaya kesinlikle yatırım unsuru olarak bakan biri değilim..Önceliğim benim ve ailemin güvenliği...
Yılda 10.000-15.000 Km yi geçmem..Tüp kesinlikle düşünmüyorum...
Alacağım arabaya uzun yıllar binip ona tertemiz bakmayı düşünüyorum..
2 Aydır yaptığım araştırmalar karşıma her yönüyle Toyota Avensisi çıkardı..
Bu konuyu başlatma sebebime gelince...Siz Toyota Avensis kullanıcılarının değerli fikirlerini almak...
Bu araca vereceğim paranın büyük bir kısmı yılların emeği emekli tazminatımdan karşılanacak...
Yaptığım araştırmalarda gezdiğim forumlarda Bu konularda insanların birbirini kırdığını incittiğini gördüm...
Bu beni çok üzdü ve şaşırttı.Anlayacağınız herkez kullandığı aracın fanatiği olmuş adeta..
Kimsenin birbirine saygısı kalmamış...Amansız bir hırsla kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyor insanlar...
Altı üstü Oturgaçlı götürgeç

değermi?
Ben siz saygın Avensis kullanıcılarından rica ediyorum..Kendi araştırmalarım beni bu markanın bu modeline kadar getirdi...
Atladığım , düşünemediğim bir konu varmı..Bu aracın beni üzecek yanları varmı...
Yukarıda belirttiğim şartlarda bu arabayı önerirmisiniz..
Lütfen tüm açıklığıyla cavaplarsanız çok sevinirim..
Bu arada şuan kullandığım araç 2005 model Opel Corsa 1.2 Yakıt tüketimi Şehir içi 100Km de 7.5 Litre
Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum.Allah hiçbir yerde kötüyle karşılaştırmasın....