Gönderen Konu: Servis Fiyatları  (Okunma sayısı 5282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Servis Fiyatları
« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2012, 14:49:43 »
Efendim eğer mahsuru yoksa MSN ya da GOOGLE TALK gibi şeyler kullanıyorsanız adresinizi alabilir miyim? Size soracağım çok soru olur benim. :) Tabi burdan da devam edebilirim ama forum kirliliği olmasın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2012, 14:49:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 16, 2012, 15:03:15 »
Hasan bana Mesut demen yeter :)   googla talk için mail adresim mesutakkin@gmail.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Ekim 17, 2012, 18:03:55 »
Benim de 120.000 bakımında balatalar bitmiş eğiştirmemimiz lazım dediler.haziran ayında ön ve arka balatalar 380 tl %20 indidrimli fiyatıymış güya! değiştirtmedim. Adana'da Bosch ön ve arka tamamını 140tlye aldım.50 tl işçilikle taktırdım.en son karar verdim.Daha serviste hiç bir iş yaptırmayacağım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 17, 2012, 21:30:24 »
Çok iyi yapmışsınız. Ben aksaraya gidiyorum, yağımı, filtremi, balatamı, parçalarımı alıyorum ve gidiyorum tamirhanenin birine ve fiyat anlaşması yapıyorum. Güzelce orta yolu buluyoruz ve çay-çorba eşliğinde sohbet ede ede arabamı tazeliyorum. Harcadığım para servisin yanında devede kulak.. Yazık günah o paralara kaç fukara karnını doyurur...

bende balata diski falan aksaraydan alıyorum fakat filtreleri ve bujileri servisten temin ettim. orjinal parçasını alıp dışarıda taktırıyorum.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 19, 2012, 20:15:10 »
yetkili servisleri bu kadar eleştiriyoruz  da bizim sanayi esnafı çok mu dürüst. vatandaş nasıl olsa yetkili servislerden çekiniyor diye soyup soğana çeviren sanayi esnafına ne demeli. hatta " bak servise gidersen sana iki katı fiyat çekerler" diyip gözümüzü korkutanlara ne demeli.  aracımın kapısında bir çizik vardı ve boyatmak için fiyat araştırdım. sanayide bana 300 TL masrafın olur dediler.  ama çekine çekine bir de yetkili servise gideyim dedim. orada 250 TL fiyat çıktı.  özellikle toyota yetkili servisini müşteri ile çok ilgilendiğini gördüm.  aracın arızasına bakıyorlar ilgileniyorlar. mesela daha önce bir vw araca sahiptim. aracı yetkili servise götürdüm. sadece arıza tespit için 50 tl alırız dediler.
insan hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar fakat hiç yaşamamış gibi ölür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2012, 23:10:50 »
yetkili servisleri bu kadar eleştiriyoruz  da bizim sanayi esnafı çok mu dürüst. vatandaş nasıl olsa yetkili servislerden çekiniyor diye soyup soğana çeviren sanayi esnafına ne demeli. hatta " bak servise gidersen sana iki katı fiyat çekerler" diyip gözümüzü korkutanlara ne demeli.  aracımın kapısında bir çizik vardı ve boyatmak için fiyat araştırdım. sanayide bana 300 TL masrafın olur dediler.  ama çekine çekine bir de yetkili servise gideyim dedim. orada 250 TL fiyat çıktı.  özellikle toyota yetkili servisini müşteri ile çok ilgilendiğini gördüm.  aracın arızasına bakıyorlar ilgileniyorlar. mesela daha önce bir vw araca sahiptim. aracı yetkili servise götürdüm. sadece arıza tespit için 50 tl alırız dediler.

kendinize iyi, güvenilir bir usta bulabilirseniz rahat edersiniz :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 23, 2012, 15:10:11 »
Bence balatalar için servise gitmeye değmez. Bu arada verdikleri sadece parça fiyatı mı ? Size verilenin yarısından daha da düşük bir fiyata Bosch servislerinde işinizi görebilirsiniz. Yetkili servisleri hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.