Gönderen Konu: noter fiyatı.  (Okunma sayısı 1374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
noter fiyatı.
« : Ekim 15, 2012, 18:03:34 »
Arkadaşalr noter fiyatlarındaki artış ne kadar ? yani şu am aracımı satıp yeni araba alsam bu arabamdaki plakamı alacağım arabaya aktarsam toplam ne kadar noter fiıyatı çıkar 700 tl diolar ama okadar çok olmaması gerek . size bi sorayım dedim

Toyota Club Türkiye

noter fiyatı.
« : Ekim 15, 2012, 18:03:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: noter fiyatı.
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2012, 18:14:31 »
Zehir zıkkım olsun şu notere giden paralar, ne sövdürdüler beni bugün >:(

Hadi para alsalar yine iyi, vekaletnamede fotoğraf yok diye araç satışı yapamadım.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2012, 18:33:27 »
plaka değişikliği istenmezse 86.50 istenirse 163.50 Tl imiş galiba. tabi birde eski plakayı emniyetten almak gerekiyo galiba onun için de 30 Tl gibi bi maliyeti var heralde. yanlışsam düzeltin lütfen :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2012, 19:05:16 »
plaka değişikliği istenmezse 86.50 istenirse 163.50 Tl imiş galiba. tabi birde eski plakayı emniyetten almak gerekiyo galiba onun için de 30 Tl gibi bir maliyeti var heralde. yanlışsam düzeltin lütfen :)
Plaka değişikliği yapmak istersek isteğimize göre plaka alabilir miyiz? Yoksa seçimi onlar mı yapıyorlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2012, 19:20:49 »
Plaka değişikliği yapmak istersek isteğimize göre plaka alabilir miyiz? Yoksa seçimi onlar mı yapıyorlar?

plaka olayını emniyette hallediyorsun... orda adamın varsa istediğini alırsın yoksa sıradaki plaka neyse onu verirler...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2012, 19:23:09 »
orası biraz sana birazda yetkili kişiye bağlı tabi. normalde sıradan verir veya arada boşalan numaraları. tanıdık olur veya bir miktar( bilmiyorum ne kadar veya yerine göre değişiyo mu) para karşılığı boş olan istediğin bişiyi alabilirsin heralde. alan alıyor valla. daha tecrübeli kişiler vardır aslında forumda onlara sormak lazım
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2012, 19:25:38 »
orası biraz sana birazda yetkili kişiye bağlı tabi. normalde sıradan verir veya arada boşalan numaraları. tanıdık olur veya bir miktar( bilmiyorum ne kadar veya yerine göre değişiyo mu) para karşılığı boş olan istediğin bişiyi alabilirsin heralde. alan alıyor valla. daha tecrübeli kişiler vardır aslında forumda onlara sormak lazım
Araştırmam lazım, eniştemde araba alırken FB plaka istiyor o yüzden sordum, benimki zaten FB :). Plakamdan memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris A/T
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2012, 19:47:10 »
merhaba,
ben iki defa plaka değiştirdim ve ikisinde de mevcut  alınabilecek plakalar defterini veriyorlar, içinden seçiyoruz. öyle FB, GS falan beklemeyin ama kafanıza göre bulabilirsiniz birşeyler sanırım.
2010 Auris A/T Elegant + Nav + Body Kit + Deri + Krom + Mugen Logo + Snowflakes Jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2012, 21:33:03 »
merhaba,
ben iki defa plaka değiştirdim ve ikisinde de mevcut  alınabilecek plakalar defterini veriyorlar, içinden seçiyoruz. öyle FB, GS falan beklemeyin ama kafanıza göre bulabilirsiniz birşeyler sanırım.
Eniştem öyle yapmayı düşünüyordu. Tabii önce şimdi elindeki arabayı satabilirse. :) Ama biraz zor satar gibime geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2012, 22:22:21 »

Emniyetin sitesine girip boş plakaları inceleyin ve almak istediğiniz plakayı adınıza ayırtın. Bütün bunları internet üzerinden yapacaksınız. Plakayı almaya sadece siz gidebilirsiniz. İş takipçisi sizin seçtiğiniz plakayı alamaz. Adama falan da ihtiyacınız yok.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2012, 22:24:45 »
Emniyetin sitesine girip boş plakaları inceleyin ve almak istediğiniz plakayı adınıza ayırtın. Bütün bunları internet üzerinden yapacaksınız. Plakayı almaya sadece siz gidebilirsiniz. İş takipçisi sizin seçtiğiniz plakayı alamaz. Adama falan da ihtiyacınız yok.
Teşekkür ederim Seyit bey. Ben plakamdan memnunum ama eniştem araba alırken öyle almak istiyor. Şuan arabası var onu satmaya çalışıyor. :) Satınca(satabilirse) öyle yapmayı düşünüyordu.