0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
plaka değişikliği istenmezse 86.50 istenirse 163.50 Tl imiş galiba. tabi birde eski plakayı emniyetten almak gerekiyo galiba onun için de 30 Tl gibi bir maliyeti var heralde. yanlışsam düzeltin lütfen
Plaka değişikliği yapmak istersek isteğimize göre plaka alabilir miyiz? Yoksa seçimi onlar mı yapıyorlar?
orası biraz sana birazda yetkili kişiye bağlı tabi. normalde sıradan verir veya arada boşalan numaraları. tanıdık olur veya bir miktar( bilmiyorum ne kadar veya yerine göre değişiyo mu) para karşılığı boş olan istediğin bişiyi alabilirsin heralde. alan alıyor valla. daha tecrübeli kişiler vardır aslında forumda onlara sormak lazım
merhaba,ben iki defa plaka değiştirdim ve ikisinde de mevcut alınabilecek plakalar defterini veriyorlar, içinden seçiyoruz. öyle FB, GS falan beklemeyin ama kafanıza göre bulabilirsiniz birşeyler sanırım.
Emniyetin sitesine girip boş plakaları inceleyin ve almak istediğiniz plakayı adınıza ayırtın. Bütün bunları internet üzerinden yapacaksınız. Plakayı almaya sadece siz gidebilirsiniz. İş takipçisi sizin seçtiğiniz plakayı alamaz. Adama falan da ihtiyacınız yok.