2012 Yarisi ilk alanlardan biriyim. 2011 sonbarında almıştım. Şimdi de bu araca ilk lpg taktıranlardan biriyimdir diye düşünüyorum. Aracın 1000, 10000 ve 20000 bakımlarını yaptırdıktan sonra iyiden iyiye yükselen benzin fiyatlarını da düşünerek önceki Golfüme sorunsuz şekilde lpgyi takan ve 2 sene boyunca 10000 bakımları dışında gitmek zorunda kalmadığım ustamın yolunu tuttum.
MultidriveS CVT cool paket olan aracımın 100 kmde şehir dışı 5.6 lt ,şehir içi 6.3lt ortalama da 6lt yaktığını yaptığım 25000 km boyunca defalarca test edip onaylamıştım:) (Fabrika değerleri şiçi:6.3 şdışı: 4.6 ort: 5.3). Lpgyi taktırmadan önce kafamdaki bazı sorular şunlardı:
1. Aracın motoru 1.33 dual vvt-i . Küçük hacimli ama hacmine göre yüksek beygirli.1.3 lt motorlar 60-75 beygir arasında oluken bu araç 73kw yani 73*1,364= 100 beygir. Lpg uyacak mı?
2. Litre bazında Lpg tüketimi Benzin tüketiminden ne kadar fazla olacak
3. Lpgden kaynaklanan enjektör sesi olacak mı?
4. Araçtaki vites geçişleri, eco ve sport modu geçişleri lpgden etkilenecek mi?
5. Yol bilgisayarı çalışacak mı
6. Bagajda daralma olacak mı?
7.Aracım garantiden çıkacak mı? Lpg kaskoya nasıl bildirilecek
8.Sürekli kalibrasyon, ayar gerekecek mi?
9.Lpg kitim, fiyatı ile dönüşümden ne kadar sonra bana kazandırmaya başlayacak.
Ustamla biraz konuştuktan sonra Teleflex GFİ , subab yağlamalı lpg sisteminin
http://www.doganerkardesler.com/teleflex-gfi-lpg-sistemi.htm aracım için kaliteli, uygun , başımı ağrıtmayacak ve yıllarca sorunsuz kullanabileceğim bir sistem olduğuna ikna oldum. Sadece biraz pahalı bir kit idi 2600 tl civarı. Ama şu an dünyanın en iyi kiti. Prins ve Teleflex kullanılacak araca göre şu an en iyi kitler ve Teleflex bazı özellikler yönünden daha iyi. Yukarda verdiğim linkten bakabilirsiniz.
Netice itibariyle kit takıldı. 1000 kmyi devirdim ve şimdi değerlendirme aşamasında bilgisayarın başına oturdum:
1. Sistem motorla tamamen uyumlu, benzinde mi çalışıyor lpgde mi anlaşılmıyor. Çekiş kaybı yok. Az da olsa yok!
2.Litre bazında lpg tüketimin aynı olacağını garanti etmişti ustam veee 0.1 lt daha fazla

1000 km ortalama 6.1lt lpg yaktım
3.Lpgden kaynaklanan enjektör sesi yok! nasıl olmaz ! manifolda gömülüyor enjektörler.Bknz: yukarıdaki link
4. Araçtaki vites ve mod geçişleri aynı , değişen farkenen birşey yok. Zaten lpg ile alakası da yok herhalde de; araç otomatik olunca farkedebilir diye düşünmüştüm:)
5.Yol bilgisayarı çalışıyor. Ortalama hız, Anlık ve ortalama tüketimi veriyor, ortalama tüketim benim ölçümümle aynı çıktı. Yalnız range yani menzil değerini benzin deposundaki benzine göre ayarladığı için o yanlış çalışıyor.
6.Bagaj aynı kaldı, simit depo kullandık 40lt. Golf'te de bu depoyu kullanmıştım. Lastik tamir kitim olduğu için Golf'teki iki senelik lpgli kullanımda stepneye ihtiyaç duymamıştım zaten o yüzden bu konuda rahatım. Bir de simit kullanınca görüntü kirliliği de olmuyor, çok hoşuma gidiyor. LPG dolum ucunu da tamponu delmeden yaptılar, ellerine sağlık:)
7. Aracın sigortası için Toyota yetkili servisteki arkadaşla görüştüm, kitin geçtiği yerler garanti dışı:( Ama diğer yerler garantiye devam, tabi garanti uzatma da yapılabiliyor haliyle 5 seneye çıkartılabiliyor. Kasko için ruhsata lpgyi işletince telefonla bilgi vermek yeterli oluyor.
8. Kalibrasyon için kitin gelişmiş bir ECU su var, benzinle çalıştığı değerler doğrultusunda kendini kalibre ediyor. 10 000 bakımı dışında gelmene gerek yok dedi ustam. Sistemde subap yağlama da olduğu için 30 000 de bir de lpg nin yağı eklenecek.
9. Lpg kitim ve ruhtasa işletme ile toplam 2600 + 25+148+10+80 = 2863 tlye geldi.
Araç şiçi-şdışı ortalama 6 lt benzin tüketirken 6.1lt lpg tüketiyor. Ben senelik 30 000 km yapıyorum
13.10.2012 itibariyle benzin fiyatı 4,90 tl, lpg fiyatı 2,65 tl ( Konya BP-Shell fiyatı)
Fark kmde 4,90*6/100=(29,40) - 2,65*6.1/100= (16,16) ----- sonuç: 13,24 kuruş
Senelik karım: 30000*13,24: 3972 tl.
Hesap ortada Senede 4000 tl kar.Sonuç olarak şu an Yaris 1.0 dan da , Yaris dizel 1.4D-4D den de , hatta Yaris Hybrid den de az tüketen bir Yarisim var:)