0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani o bükümlü demirin geçtiği noktayamı yağlamak gerekiyor o mafsal dediğimiz yer direksiyon milinin altında arabadan çıkış bölümünde sanırım geçen gün görmüştüm araba ile ilgilenirken neden yağlayamam ki görünür bir yerde o
bu direksiyondan gelen sesler mafsal boşluğundan olduğu söyleniyor ama burası tam olarak neresi ve biz kendi imkanımız ile yağlama yapabilirmiyiz bu parça tam olarak neresi oluyor
Tekin bey 50000 bakımı için servise gittiğimde mafsalı yağladık sorun yo kdediler nitekimde yoktu ama maalesef yollarımız çok bozuk ve ses olmaya yine başladı yada şöyle diyim o somunu sıkmak için iç taraftann mı yoksa arabanın altınamı yatmak gerekir.Tüm aletlerim mevcut yani yerini tam olarak bilsem aslında ben yapabilirim
Önce alt plastik korumayı söküyorsunuz, direksiyon simidinden gelen milin direksiyon kutusuna giren yerde, direksiyon mafsal kutusunun üzerinde/yanında bulunan muhtemel özel anahtara ihtiyacı olan somun. Aracın lifte kalkması gerekiyor ve yetkilide yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada lastik değişimlerinizde de yumuşak hamurlu lastik seçiminde bulunmanızda fayda vardır.
o işleri tamircilere bıraksanız diyorum..