hocam gayet basarılı teyıbın cok ıyı ses sıtemın ıyı gozukuyor bıde baslar jbl olmasa hıc kanım ısınmamıstır baslarına kıckerden sasma
Olmamış başkannn önce o direksiyonda ki zımbırtyıı sebebi ne olursa olsun attt, birde vites körüğünü değiştir sonra on numero

kıvrımlarda hata var gibi
emeğine sağlık.
sabır isteyen bir iş valla helal olsun.
hocam gayet basarılı teyıbın cok ıyı ses sıtemın ıyı gozukuyor bıde baslar jbl olmasa hıc kanım ısınmamıstır baslarına kıckerden sasma 
Sağol teşekkür ederim
Jbl dinlemeni tavsiye ederim mono amfi ile tatlı yumuşak bir bass elde ediyorum çok güzel bir ses var arabada tabi iki takım komponent olmazsa olmaz

Magnat 1160 w stereo komponent besliyorum
Mocoustic MTX 1000.1D mono ile jbl besliyorum (2000W 1000 RMS ) ( Bütün montaj bana ait

)
Olmamış başkannn önce o direksiyonda ki zımbırtyıı sebebi ne olursa olsun attt, birde vites körüğünü değiştir sonra on numero 
Sağol abim

Direksiyon , Vites körüğü aklımda ama nerde güzel yapılır diye bilmiyorum tabi uygun

Yavaş yavaş abi can sıkıldıkca birşeyler yapıyorum

kıvrımlarda hata var gibi 
Sağol Serdar ama ne kadar yaparsam yapayım gitmiyor oralar

uzaktan bakınca belli olmuyor

emeğine sağlık.
sabır isteyen bir iş valla helal olsun.
Teşekkür ederim sadece kaplama 11 saat aldı
Öncelikle Erdi kardeşim buluşmamızda bu konudan söz etmiştin. Bana biraz abartı gelmişti ama eskisinden daha iyi göründüğü kesin. Karbon ayrı bir hava katmış. Ayrıca ses sistemini de kendinin yaptığını söyledin. Valla helal olsun. Günümüzde tesisat işinde inanılmaz rakamlar dönüyor. Kendin yapman maddi açıdan da iyi olmuş. Devamını bekliyorum kardeşim kolay gelsin
Öncelikle Erdi kardeşim buluşmamızda bu konudan söz etmiştin. Bana biraz abartı gelmişti ama eskisinden daha iyi göründüğü kesin. Karbon ayrı bir hava katmış. Ayrıca ses sistemini de kendinin yaptığını söyledin. Valla helal olsun. Günümüzde tesisat işinde inanılmaz rakamlar dönüyor. Kendin yapman maddi açıdan da iyi olmuş. Devamını bekliyorum kardeşim kolay gelsin 
Sağol kardeşim yorum güzel seninle tanışmak güzeldi
Vuuu ellerine emeğine sağlık kardeşim gayet başarılı olmuşlar. İYİ yakıştırmışsın.

Canavr git gide aşıyor kendini.
Vuuu ellerine emeğine sağlık kardeşim gayet başarılı olmuşlar. İYİ yakıştırmışsın.
Canavr git gide aşıyor kendini.
Sağol abim torpido alt tarafı komple yada orta konsolun arkaya kadar devam edecek o zaman daha güzel olacak
Erdi resimden belli oluyor ama

işçilik güzel sana tavsiye oraları eritebilirsin
Durduraamıyoruz Erdimi
yakışır kardeşim.
Sağol abim ne olsun gençlik ateşi
Erdi ah ülen ah parçaları kargolasaydında ben kaplasaydım keşke kıvırlmarda kabarma var hacı

bide küllüğün karbon deseni etrafındakine göre zıt yönde olmuş dikkat etmemişsin buna

genel olarak araç çok iyi gözüküyor zaten ama şu kırışıklıklar olmayaydı iyiydi
saç kurutma makinesi ile ısıtarak gerdir erdi
saç kurutma makinesi ile ısıtarak gerdir erdi 
Abim arabanın yanında yapamadım . Bir yandan parçayı tut bir yandan ısıt bir yandan çek hepsi olmadı bir anda, ama eve gideyim parçayı yerinden sökmeden yapacam o zaman nasıl olacak bakacaz abi
Erdi kardeşim part 2 nerelerde kaldı