Erzurumda olunca yarışmada birinci olsamda gidip depomu fulletmemin bir karı kalmıyor ki
Erzurumda olunca yarışmada birinci olsamda gidip depomu fulletmemin bir karı kalmıyor ki 
Evet ya... Size en yakın Full istasyonu Ankara'da. Git gel iki depo benzin gider
bulunduğum yerle Ankara arası 1000kmnin üzerinde hal böyle olunca depoyu büyütmekten başka bir çare yok en azından gidip gezmiş olurum

ama şakası bir yana bu full pet in daha çok bölgede hizmet etmesi lazım rekabet olursa belki diğer şirketlerde insafa gelir. Laf açılmışken bu bölgeden bölgeye fark eden yakıt fiyatlarıda canımı çok sıkıyor geçtiğimiz yaz(temmuz ayı)Ankara Elmadağı çıkışı 1.73ten fullediğim lpg depo mu Erzurumda en az 2.30dan fulleye biliyorum
Full'den benzin alırsanız depo bitmeye yakın sanayiye gidersiniz ancak
Katılmıyorum. İstanbulda dayım uzun zamandır kullanıyor full peti ve dayım aracına(2001 focus 80binkmde) gözü gibi bakan biri eğer o gönül rahatlığıyla kullanıyorsa sıkıntı yoktur. Ve onun oğlu olan kuzenimde de 2001 megane var oda şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı
Neye dayanarak bunu salladın ? dikkat et yazdın demiyorum salladın diyorum çünkü resmen sallıyorsun

Fullden Corollama 1 yıl boyunca benzin aldım sorunsuz tertemiz hatta daha uzun km ler yaptım Shell BP ye oranla, sonra LPG taktırdım aracıma ve 10.000KM geçtim, LPG bakımında LPG filtresini değiştirdiler eski filtrenin içini kestim ve açtım, LPG ustası filtre tertemizmiş abi değiştirmeseydik keşke dedi
Neye dayanarak bunu salladın ? dikkat et yazdın demiyorum salladın diyorum çünkü resmen sallıyorsun
Fullden Corollama 1 yıl boyunca benzin aldım sorunsuz tertemiz hatta daha uzun km ler yaptım Shell BP ye oranla, sonra LPG taktırdım aracıma ve 10.000KM geçtim, LPG bakımında LPG filtresini değiştirdiler eski filtrenin içini kestim ve açtım, LPG ustası filtre tertemizmiş abi değiştirmeseydik keşke dedi
anlıyacağın sallarken kullanmadığın bir mal veya ürün hakkında yavaş salla
Herken bilsin diye başıma gelen olayı yazıyorum, herkesin başına gelecek diye birşey yok bilin diye yazıyorum.
Geçen sene 1 yıllık indirim kartım vardı full'den, her benzin aldığımda %15 indirim yapıyor diye 150 TL verip almıştım. O zamanlar VW Polo aracım vardı 2 ay Full benzinini kullandım sonra araç arıza lambası yaktı! Bende Full müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve bir ekip gelip aracı kontrol ettiler araçta gerçekten Full benzinimi var ve arızanın sebebi benzin kaynaklımı diye.. Sonra arızanın pis benzinden kaynaklandığı ortaya çıkınca aracın benzin kaynaklı tüm masraflarını Full karşıladı. O gün bugündür full'den benzin almadım ve 150 TL verip aldığım kartıda kırdım.
Ayrıca seni kınıyorum

Terbiyesizliğin luzumu yok. Seviyeli ol lütfen.
Yunus bey
MEsut yöneticimizin bir art niyeti olduğunu sanmıyorum.Ancak Türkçemizde bazı kelimler anlam kaymasına uğramız bazıları ise argo anlamlarına bürünmüştür.Sallamak burada kesin ve bilgiye sahip olmadan konuşmak manasındadır.Ki bunu sizde biliyorsunuz zaten
Herken bilsin diye başıma gelen olayı yazıyorum, herkesin başına gelecek diye birşey yok bilin diye yazıyorum.
Geçen sene 1 yıllık indirim kartım vardı full'den, her benzin aldığımda %15 indirim yapıyor diye 150 TL verip almıştım. O zamanlar VW Polo aracım vardı 2 ay Full benzinini kullandım sonra araç arıza lambası yaktı! Bende Full müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve bir ekip gelip aracı kontrol ettiler araçta gerçekten Full benzinimi var ve arızanın sebebi benzin kaynaklımı diye.. Sonra arızanın pis benzinden kaynaklandığı ortaya çıkınca aracın benzin kaynaklı tüm masraflarını Full karşıladı. O gün bugündür full'den benzin almadım ve 150 TL verip aldığım kartıda kırdım.
Ayrıca seni kınıyorum
Terbiyesizliğin luzumu yok. Seviyeli ol lütfen. 
eee iyide biz nerden bilelim aracındaki arızxanın daha önceki benzinlerden kaynaklı olmadığını ? kaç yaşındaydı aracın ? kaç bin km de idi ? hep aynı yerdenmi benzin alırdın yoksa değişik istasyonlardan alırmıydın ?
ayrıca terbiyesizlik ettiğim yok

böyle açık kapı bırakmadan yazarsan kimsede terbiyesizlik etmez, eğer bir teorin varsa kanıtını ortaya koyarsın yazarsın çizersin ama sebep belirtmeden bişeyler yazarsan herkez benim gibi salladığını düşünür.
eee iyide biz nerden bilelim aracındaki arızxanın daha önceki benzinlerden kaynaklı olmadığını ? kaç yaşındaydı aracın ? kaç bin km de idi ? hep aynı yerdenmi benzin alırdın yoksa değişik istasyonlardan alırmıydın ?
ayrıca terbiyesizlik ettiğim yok
böyle açık kapı bırakmadan yazarsan kimsede terbiyesizlik etmez, eğer bir teorin varsa kanıtını ortaya koyarsın yazarsın çizersin ama sebep belirtmeden bişeyler yazarsan herkez benim gibi salladığını düşünür.
Full'de aynılarını söylemişti ama sattığı ürün standartların altında kaldığı için paşa paşa kabul etmek zorunda kaldı. Sizinle muhattap olmuyorum, bir faydası olur diye başıma gelen olayı yazdım sadece.
Geçen hafta Levent Sanayi Mahallesinden Total'den eurodizel yakıt aldım 3,83 TL idi diğer bayilerde 4,35 kullanıyorum şu anda hiç bir sıkıntı görmedim % 12 indirim yapıyorlar
Saat 16 itibari ile bitmiş kampanya arkadaşlar.Birde 300 tl lik sınır var

Kazanan güle güle gezsin artık