Gönderen Konu: FULL den ilginç yarışma ilanı. Kazanana bir depo yakıt hediye imiş...  (Okunma sayısı 1498 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Hadi arkadaşlar içimizden biri kazansın.  :)

Soru: Deponu fullesek nereye gider? ne yapardın?
Cevabı Facebookta en çok beğenilen ya da twitter da en çok retweet olan kazanacakmış.

http://full.com.tr/haberdetay/full-den-kazanani-yakit-hesabi-yapmadan-gezdiren-yarisma-depom-full-geziyorum/143

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Erzurumda olunca yarışmada birinci olsamda gidip depomu fulletmemin bir karı kalmıyor ki :D
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Erzurumda olunca yarışmada birinci olsamda gidip depomu fulletmemin bir karı kalmıyor ki :D
Evet ya... Size en yakın Full istasyonu Ankara'da. Git gel iki depo benzin gider  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
bulunduğum yerle Ankara arası 1000kmnin üzerinde hal böyle olunca depoyu büyütmekten başka bir çare yok en azından gidip gezmiş olurum :D ama şakası bir yana bu full pet in daha çok bölgede hizmet etmesi lazım rekabet olursa belki diğer şirketlerde insafa gelir. Laf açılmışken bu bölgeden bölgeye fark eden yakıt fiyatlarıda canımı çok sıkıyor geçtiğimiz yaz(temmuz ayı)Ankara Elmadağı çıkışı 1.73ten fullediğim lpg depo mu Erzurumda en az 2.30dan fulleye biliyorum >:(
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Full'den benzin alırsanız depo bitmeye yakın sanayiye gidersiniz ancak  :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
Full'den benzin alırsanız depo bitmeye yakın sanayiye gidersiniz ancak  :asikadam:
Katılmıyorum. İstanbulda dayım uzun zamandır kullanıyor full peti ve dayım aracına(2001 focus 80binkmde) gözü gibi bakan biri eğer o gönül rahatlığıyla kullanıyorsa sıkıntı yoktur. Ve onun oğlu olan kuzenimde de 2001 megane var oda şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
1 depo mu  :o

Benim benzin deposunu büyütecek var mı? :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi

Neye dayanarak bunu salladın ? dikkat et yazdın demiyorum salladın diyorum çünkü resmen sallıyorsun ;) Fullden Corollama 1 yıl boyunca benzin aldım sorunsuz tertemiz hatta daha uzun km ler yaptım Shell BP ye oranla, sonra LPG taktırdım aracıma ve 10.000KM geçtim,  LPG bakımında LPG filtresini değiştirdiler eski filtrenin içini kestim ve açtım,  LPG ustası filtre tertemizmiş abi değiştirmeseydik keşke dedi ;) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Neye dayanarak bunu salladın ? dikkat et yazdın demiyorum salladın diyorum çünkü resmen sallıyorsun ;) Fullden Corollama 1 yıl boyunca benzin aldım sorunsuz tertemiz hatta daha uzun km ler yaptım Shell BP ye oranla, sonra LPG taktırdım aracıma ve 10.000KM geçtim,  LPG bakımında LPG filtresini değiştirdiler eski filtrenin içini kestim ve açtım,  LPG ustası filtre tertemizmiş abi değiştirmeseydik keşke dedi ;)  anlıyacağın sallarken kullanmadığın bir mal veya ürün hakkında yavaş salla

Herken bilsin diye başıma gelen olayı yazıyorum, herkesin başına gelecek diye birşey yok bilin diye yazıyorum.

Geçen sene 1 yıllık indirim kartım vardı full'den, her benzin aldığımda %15 indirim yapıyor diye 150 TL verip almıştım. O zamanlar VW Polo aracım vardı 2 ay Full benzinini kullandım sonra araç arıza lambası yaktı! Bende Full müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve bir ekip gelip aracı kontrol ettiler araçta gerçekten Full benzinimi var ve arızanın sebebi benzin kaynaklımı diye.. Sonra arızanın pis benzinden kaynaklandığı ortaya çıkınca aracın benzin kaynaklı tüm masraflarını Full karşıladı. O gün bugündür full'den benzin almadım ve 150 TL verip aldığım kartıda kırdım.

Ayrıca seni kınıyorum  :kötü: Terbiyesizliğin luzumu yok. Seviyeli ol lütfen.  :DUR:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Yunus bey
MEsut yöneticimizin bir art niyeti olduğunu sanmıyorum.Ancak Türkçemizde bazı kelimler anlam kaymasına uğramız bazıları ise argo anlamlarına bürünmüştür.Sallamak burada kesin ve bilgiye sahip olmadan konuşmak manasındadır.Ki bunu sizde biliyorsunuz zaten
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Herken bilsin diye başıma gelen olayı yazıyorum, herkesin başına gelecek diye birşey yok bilin diye yazıyorum.

Geçen sene 1 yıllık indirim kartım vardı full'den, her benzin aldığımda %15 indirim yapıyor diye 150 TL verip almıştım. O zamanlar VW Polo aracım vardı 2 ay Full benzinini kullandım sonra araç arıza lambası yaktı! Bende Full müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve bir ekip gelip aracı kontrol ettiler araçta gerçekten Full benzinimi var ve arızanın sebebi benzin kaynaklımı diye.. Sonra arızanın pis benzinden kaynaklandığı ortaya çıkınca aracın benzin kaynaklı tüm masraflarını Full karşıladı. O gün bugündür full'den benzin almadım ve 150 TL verip aldığım kartıda kırdım.

Ayrıca seni kınıyorum  :kötü: Terbiyesizliğin luzumu yok. Seviyeli ol lütfen.  :DUR:

eee iyide biz nerden bilelim aracındaki arızxanın daha önceki benzinlerden kaynaklı olmadığını ? kaç yaşındaydı aracın ? kaç bin km de idi ? hep aynı yerdenmi benzin alırdın yoksa değişik istasyonlardan alırmıydın ?

ayrıca terbiyesizlik ettiğim yok ;) böyle açık kapı bırakmadan yazarsan kimsede terbiyesizlik etmez,  eğer bir teorin varsa kanıtını ortaya koyarsın yazarsın çizersin ama sebep belirtmeden bişeyler yazarsan herkez benim gibi salladığını düşünür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.benyunus.com
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
eee iyide biz nerden bilelim aracındaki arızxanın daha önceki benzinlerden kaynaklı olmadığını ? kaç yaşındaydı aracın ? kaç bin km de idi ? hep aynı yerdenmi benzin alırdın yoksa değişik istasyonlardan alırmıydın ?

ayrıca terbiyesizlik ettiğim yok ;) böyle açık kapı bırakmadan yazarsan kimsede terbiyesizlik etmez,  eğer bir teorin varsa kanıtını ortaya koyarsın yazarsın çizersin ama sebep belirtmeden bişeyler yazarsan herkez benim gibi salladığını düşünür.

Full'de aynılarını söylemişti ama sattığı ürün standartların altında kaldığı için paşa paşa kabul etmek zorunda kaldı. Sizinle muhattap olmuyorum, bir faydası olur diye başıma gelen olayı yazdım sadece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Geçen hafta Levent Sanayi Mahallesinden Total'den eurodizel yakıt aldım 3,83 TL idi diğer bayilerde 4,35 kullanıyorum şu anda hiç bir sıkıntı görmedim % 12 indirim yapıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Saat 16 itibari ile bitmiş kampanya arkadaşlar.Birde 300 tl lik sınır var :) Kazanan güle güle gezsin artık :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Bir yıldan fazladır devamlı ve sadece full kullanıyorum.Fiyat olarak evet birkaç kuruş daha ucuz ana ben daha da bir farkını göremedim.
yunus beyin olayına benzer bir olay ben opet ile yaşadım ancak yapılan araştırma sonuçları şunu verdi.Sevgili eşim depoyu son damlasına kadar kullandığı için zamanla biriken tortu yakıt sistemlerinde tıkanmaya sebep olmuş.Tıkanma bana rasladığı içinde bakım parası bana patladı  :D :D :D :D
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...