0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyaz Renk araba üstüne siyah karbon çok hoş duruyor , Beyaz istememe rağmen Beyaz kalmayıp bana siyah COROLLA YI Sattılar sorun değil ben aracımdan memnunum ama,Siyah Renk üzerine Tavana Hangi renk karbon gider , veya Siyah üzerine karbon yapılırmı Çok hevesim var bana yardımcı olun..Mesela Siyah araba üzerine Kırmızı Karbon ? nasıl olur
Bence siyah arabanın üzerine siyah karbon çok güzel olur. bir kere deseninden belli edecek kendini. Yapın derim. Tabi aynalara, varsa rüzgarlığa filanda uygulamak lazım.
Hazır konusu açılmışken sorayım.Benim emektarın ön camın tavanla birleştiği yerde paslanma başladı.Tavanı boyatsam bile aradan 1 sene geçmeden aynı şekilde pasın dışarı çıkacağı söyleniyor.Acaba tavanı bu tür bir kaplamayla kaplatsam benim derdime çare olur mu?
ben hasana katılıyorum okudugum yerde sıyah arabalara yapılan karbon uygulamalarını gordum bence cok hos ve guzel duruyor kesınlıkle on kaput ve tavanda bu uygulamayı yapmalısın buna aynalarda dahıl dıye dusunuyorum benım fıkrım tabıkı
Sezer Bey Siyah Arabanın üstüne Siyah Karbon mu yakışıyor diyorsunuz bu desenli olandan ? yoksa Parlak Cam siyahı var ondanmı bahsediyorsunuz karıştırıyorum onlarıda ben