0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Ankara Dikmen civarında oturuyorum. Yağ değişimi için önerebileceğiniz bir yer varmı ? Ankarada oturan arkadaşlar en iyi Toyota ustası hangisidir ? Sağ ön tekerden lıkır lıkır ses geliyor (amortisöre baktırdım sağlam) bu sorunu çözecek iyi bir usta önerirseniz memnun olurum.
Serkan bey bugün tavsiye ettiğiniz ''Yeni Dörtyol'' özel Toyota servisine gittim. Yağ değişimi (Önceden aldığım Mobil 1 Esp Formula - 05w-30) + Denso Hava Filtresi + Yağ filtresi + Polen filtresi + Antifriz için toplam 80 tl ödedim. Arkadaşlar ilgili ve bilgili görünüyorlar. Sağ önden gelen ses içinse amortisör dediler. Enazından ne olduğunu öğrendiğim iyi oldu.Tavsiye için teşekkür ederim.
peki arkadaşlar kışın yağ farkediyormu yani normalde 10*40 kullanılıyor sanırım kışın bu değişiyormu bahsettiğiniz gibi 5*30 gibi
Arkadaşlar merhaba.Sağ ön amortisörden gelen ses nedeniyle amortisörleri değiştirmek istesek (ön ikisini)KYB marka en uygun nerede ve kaça mal olur bilgisi olan var mı ? (ANKARA'da)** Bu arada Kışlık 4 adet Nokian lastik almayı düşünüyorum ne dersiniz ?