800 liralık bütçem var araştırmalar yaptım fakat samsunga güvenemiyorum htc hiç bilmiyorum nokiada sağlam geliyo gözüme her zaman yardımlarınızı bekliyorum
htc desire c

Uploaded with
ImageShack.usnokia n 8

Uploaded with
ImageShack.ussamsung galaxy ace 2

Uploaded with
ImageShack.us
Utku, öncelikle Samsung derim ikinci sırada HTC. Nokia'yı boşver. İkinci el alırım dersen ve bulabilirsen iPhone 4 al derim.
sony modellerini de gözden geçirmeni tavsiye ederim...
LG Optimus serilerinide incele. Nokia yı geç N8 ise hiç bulaşma , HTC yi öneririm ben one x kullanıyorum daha öncede htc kullandım hiç sorun yaşamadım.
N8 kullanmış biri olarak özellikleri ne kadar geniş olsada tavsiye etmiyorum.
kendinizi biraz daha zorlayıp en azından 2. el iphone 4 bakın , şuan alınacak en güzel telefon i phone dur .
galaksy ace 2 yerine galaksy w var onu tavsiye ederim.. yada S2 ikinci elde aynı fiyat..
Android işletim sistemli HTC yi öneririm.
sizin yerize olsam blackberry 9380 turkcellden alırdım 549 lirayı 12 taksite bölüyorlar ve hat gerekli değil..Telefona gelince tek kelimeyle harika..Tek kötü yanı BİS(blackberry internet service) diye farklı bir internet paketi almak zorunda kalıyorsunuz ki tüm blackberrylerde aynıdır bu ancak hız dokunmatik olarak muthiş

gerci tercihleriniz arasına koymamışsınız bile ama deneyin derim
Bence bu 3 telefonu da geç ve motorola atrix e bak.telefon şu an çok cazip fiyatta özellikleri bu telefonları katlar.samsung s2 ile kıyaslanıyor ve 150 tl de cebinde kalır demedi deme

.zaten motorolayı google satın aldı ve bütün ürünlerini motorola olarak satacak ve android google nin olduğu için güncelleme sıkıntısı yaşamazsın netteki yorumlarda hiç beğenmeyen yok.Sadece biraz fazla ısınıyormuş 8-9 saat oyuyn oynayınca.Okadarda olur bence sonuçta fan yok..
Android samsung nokia çok geride kaldı
bence htc almalısın adamlar cıvı cakıyordu bı modelınde gormustum wıdeosunu
Listede Sony olmamasi üzücü
iki htc modeli kullanmış birisi olarak Android kullanacaksam kesinlikle tercihim Sony olurdu.
Sony xperia serileride fiyatlarına göre daha uygun gibi.N8 alıp symbıana bulaşma bence.
O fiyata sifir ya da sifira yakin s2 alabilirsin. Cokta memnun kalirsin
Eminonunde telefon kilifi baktim kendi telefonum icin iphone ve samsung kilifi doluydu. Yani cok satilan modeller onlar demek ki.
Kuzenimde htc one x var cok memnun. Samsung kulandiktan sonra iphone sana bisey ifade etmez.
AKILLI TELEFONLAR ÇOK PAHALI
ONUN yerine akılllı bilgisayar alıp keyfine bakman daha mantıklı
HP 720 all in one çok süper tavsiye ederim
Sony Xperia U tavsiye edebilirim,
Dedikleri gibi ayfon en mantıklısı ama ikinci el düşünmem dersen Benceee o paranın biraz daha altına sıfır bir iphone 3G s bile alabilirsin bu seçeneklerin yanında