0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
53.000 liraya siyah içi bej deri döşeme sunrooflu 2008 model manuel 35.000 km de hatasız 3.16i buldum pazartesi günü istanbula gidecem arabayı hem görücem hem kontrol ettiricem telefonda ufak bir pazarlık girişiminde bulundum 51.500 e kadar indi 50 000 e zorlayacağım pazarlıkla yine ... sonrada takarım lpg yi bakarım keyfime arkadaki 3.16i yazısınıda söktümmü tamamdır kim sorarsa bmw ye biniyorum derim bari ...
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim aracın sahibinden de ilanı yok malesef ben arabayı biliyorum toptancılarımızdan birinin aracı ama aracın birebir aynısını bir ilandan gördüm ilanı atabilirim jantlarına kadar aynı araba. amcamda 3.16 i var ama makyajlı kasa onunki ve otomatik sürekli kullanıyorum arabayı evet seri bir araba değil corolla kesinlikle daha seri hatta antal bile sayılır arkadaki 3.16i yazısını söküp 3.20 yapıştırayımda ışıklarda korksunlar adamın bmw si var sataşmayalım deyip:P araba bu değil fakat bunun aynısı arkdaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-316i-bmw-2008-92639179/detay
... evet seri bir araba değil corolla kesinlikle daha seri hatta antal bile sayılır arkadaki 3.16i yazısını söküp 3.20 yapıştırayımda ışıklarda korksunlar adamın bmw si var sataşmayalım deyip:P ...