0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün zor gözüken, %5 ihtimal verdiğim becayiş sonra sı Bursa Yıldrıma atandım, yakın zamandfa geliriz oralara, acil olrak buradaki arkdaşlardan yardım isitoyorum. Okulum Yıldrım ilçesi SAmanlı Mah.Latif Dörtçelik İlkokulu
Bursada üye sayımız artıyor
sanki
Buluşmaaaa !! Ben 2 gündür istanbuldaydım ilgilenemedim, hadi hemen ayarlayalım )
öncelikle hayırlı olsun.. allah yardımcınız olsun.. ikamet edeceğiniz yer olarak kaplıkaya-siteler-erikli-yeşilyayla buralardan bakmanızı öneririm. gerçi atandığınız okulla mesafe olarak biraz fark var ama rahatlık açısından buralar düşünülebilir.. atandığınız bölge genelde göç alan biyer, yeni yeni gelişen biyer.
Abi ataman hayırlı olsun .
Yeni görev yeriniz hayırlı olsun..
Şu an Trabzondayım, gelecek hafta sonu yada sonraki hafta orada olacağım inşallah. Okulun Yıldırım merkeze uzaklığı 6-7 km imiş, öyle söylendi, bir de Gülsüm Hanım sizin istasyonunuz Yıldırıma yakın mı? Nereden yakıt alırım onuda düşünüyorum açıkçası.Oraya geldiğimde ev için önceliğim kafamın rahat edeceği bir yer olması, çevreyle sorun yaşayacağımı zannetmiyorum, ama toplu taşıma ile olacaksa evin durumuna göre o da olabilir.İyi haberler bekliyorum forumdaşlarımızdan.
Çok teşekkür ederim kardeşim, inşallah hayırlısı olmuştur.
Trabzonun bir dağ köyünde (akçaabat-Düzköy; eski adı haçka) 4 yıl çalıştım, bir kurtulsam diyordum, dualar ediyordumişin ilginç tarafı şimdi özlüyorumdaha hayırlısı olamaz (belki izmir olabilirdi)Trabzondan kurtulmuş, bursa gibi muhteşem bir kente gelmiş , daha ne olsun
Trabzonun bir dağ köyünde (akçaabat-Düzköy; eski adı haçka) 4 yıl çalıştım, bir kurtulsam diyordum, dualar ediyordumişin ilginç tarafı şimdi özlüyorum
Yok mu başka Bursadan kimseler?